Fogalmunk sincs, mi vitte rá, de bravúros, hogy sikerült.

Kedvenc orosz gasztroterroristánk, az őrült orosz hekker néven nyomuló Las Vegas-i versenyző ezúttal jégkrémkenyeret gyárt. Az indíték nem ismert, de az biztos, hogy liszt és olvasztott jégkrém segítségével fog neki a mutatványnak. Összekeveri a két alapanyagot, majd két percre a mikróba dobja.

Olyan íze van, mint a kenyérnek! – állítja a fiatalember, mi pedig hiszünk neki, csak azt nem értjük, hogy ez mire jó. Persze ne kötekedjünk, ha jégkrémkenyérre szottyan kedvünk, akkor ez remek dolog, és kész. Három nap alatt hatvanezren nézték meg, szóval nagyon úgy fest, hogy az orosz srác valós igényeket szolgál ki.

Ha még több értelmetlen tudományra vágysz, nézd meg, hogyan kell teafilterből rakétát készítenihogyan egyél főtt kukoricát nagyon gyorsan, vagy hogyan készíts instant jeget hideg vízből!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon