A sztárséf belépett az előrecsomagolt élelmiszerek világába, a saját kedvencei közül készített el nyolcat, és tökéletesítette is azokat.

Gordon Ramsay nevét az is ismeri, aki egy rántottát sem tud elkészíteni, az egyik legismertebb sztárséf, aki rengeteg műfajban kipróbálta már magát. Éttermek sorát nyitotta, Michelin-csillagokat gyűjtött, világhírű lett a Hell's Kitchen (A pokol konyhája) műsorral,

ám egy valami még neki is kimaradt: távol maradt az előrecsomagolt élelmiszerek világától. Eddig.

Mert most Ramsay bejelentette az első mirelit élelmiszercsaládját. A By Chef Ramsay nevű termékek kizárólag a Walmartban lesznek majd kaphatóak. Mindegyik készétel a séf kedvencei közé tartozik, mindegyiket ő maga tökéletesítette, és mindegyik „a személyes kulináris utazásának egy-egy különleges részét képviseli”.

Brit, olasz és amerikai vonal

A termékcsalád széles skálát ölel majd át, összesen nyolc különböző főétellel, melyek mindegyike percek alatt elkészíthető. Elsőként a fogyasztók brit klasszikusokat választhatnak, pásztorpitét vagy fish and chipst, de lesz négysajtos lasagna, és makarónisütemény is mozzarellával, ricottával, provolonéval és fontinával.

Ugyancsak készül majd gombás rizottó és a csirkepástétom, de elegánsabb fogások is, mint a citromos kapribogyós csirke vagy a lassan sült marhahús burgonyával. Ramsay azt reméli, a By Chef Ramsay ételek „mindenben inspirálják majd a házi szakácsot”.

(Forrás: The Daily Mail, fotó: GettyImages)

Ez is érdekelhet:

Így készítik a menő séfek a forralt bort

Három legenda receptjét mutatjuk meg.

Miért van olyan átkozottul hideg a fagyasztóban?

A kemény kuponharcban megszerzett élelmiszerek a lejáratuk után is simán jók maradnak fagyasztva – de nem mindegy, hogy -5 vagy -8 vagy -17 Celsius-fok uralkodik a mélyhűtőben. Mondjuk, mit érdemes tudni a fagyasztóról.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában