Mindig örülünk, ha magyar lányokat tudunk mutatni nektek, úgyhogy most elégedett mosoly ül az arcunkon, ugyanis ez a sorozat hazai együttműködés eredménye, lévén Grétát Cserfalvi Zoltán fotográfus örökítette meg. Ki is faggattuk kicsit a fotóst, hogy mit kell tudnunk róla, úgyhogy a remek és forró fotók mellé egy kis olvasnivalót is kaptok.

– Nagyjából két éve foglalkozom fotózással "komolyabb” szinten. Folyamatosan követem az újabb irányzatokat, mind technikai mind utómunka terén, leginkább orosz fotósok inspirálnak, adnak ötleteket, mutatnak újításokat számomra. Tetszik munkásságukban, hogy egyszerűen fittyet hánynak az írott szabályokra, és ezáltal sokszor egészen egyedi képi világot alkotnak. Én is valami ilyesmit szeretnék elérni.

– Legutóbbi projektjeimen szabadtéri sportokat mutatok be kellően túlfűtött erotikus hangulatban, miközben megpróbálom kiemelni a női nem szépségét. Ami még számomra fontos és szerintem kis hazánkban egészen új dolognak számít, az az, hogy rövid zenés klipeket készítünk, ami újabb kis pluszt adhat a vizuális világnak.

– Fotózások során általában mondhatjuk, hogy némelyik képem kissé provokatív jellegű, de inkább sejtetni szeretek, mint mindent teliben megmutatni.

– Grétával, a legutóbbi modellemmel már elég régóta ismerjük egymást és jó fél éve többször is beszélgettünk arról, hogy jó lenne már egy közös munka. Végre sikerült, igaz az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, volt eső is, de remek képek lettek belőle!

Cserfalvi Zoltán honlapját és Instagram-oldalát és érdemes felfedezni, ugyanis bőven akad még ott izgalmas látnivaló.

Még több gyönyörű nő? Erre tessék.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés