Ma már a használt autó az új új autó – de vajon miért szabadultak el ennyire az árak? És milyen irányt vett a használtautó-piac? Erről és még sok autós érdekességről beszélgetettünk Szörényi András autós szakíróval a Horizontban.

Mostanság elég sok téma kering a mindennapokban, amin csámcsogni lehet, és alighanem az egyik legerősebb ilyen húzószó a használtautó-piac, amiről sok szó esik, de még mindig nem elég. Merthogy nemcsak az ingatlan-, hanem az autópiac is teljesen felbolydult, az árak az egekbe szöktek, a trendek gyorsan fordultak.

De vajon mi van a háttérben azon kívül, amiket nap mint hallunk? Mi van a benzinársapkával, a villanyautóigényekkel, mi lesz a dízellel? Tényleg megéri gázos autót venni? Ezeket vettük végig a vezess szakírójával, Szörényi Andrással, aki konkrét tippeket is ad, melyik árkategóriában milyen autót érdemes vásárolni.

Akik beszélgetnek

» Vendég: Szörényi András, a vezess.hu újságírója és autóvásárlási szakértője, aki már több mint húsz éve ír autós tartalmakat.
» Rétsági Oszkár, a Player Sport és Életmód rovatának vezetője.

Kattints, kövess, lájkolj!

Hogy ne maradj le a többi érdekes beszélgetésről, kövesd be a Player.hu Podcastet a Spotifyon, a legfrissebb cikkekért pedig lájkold a Playert a Facebookon!

Az összes előző részért kattints ide!

„Talán Szilágyi Liliána apja egy erősebb nőnél nem tud labdába rúgni”

Dr. Menczel Zsuzsa tanácsadó szakpszichológusnak tettük fel azokat a kérdéseket, melyekre az emberek – reméljük – nagyobbik, egészségesebb része értetlenül keresi a válaszokat.

Nem biztos, hogy videójáték-függő a gyerek, csak a szülő béna

A szakértő pszichológus elmondja, hogyan neveljük a saját gamerünket, mit tegyünk, hogy a videójáték hasznos legyen, ne pedig függőség.

Miután 50 kilót leadott, elmeséli, mi a fogyás és a hosszú élet titka

Ezúttal a korábban 50 kilót leadó, és a súlyát meg is tartó Marczisovszky Dániellel beszélgettünk az okos fogyásról, és arról, hogy van mód lassítani az öregedést.

(Illusztráció: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Miért jó szoftverfejlesztőnek lenni?