Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha ezek közül egyik sem esett meg veled, akkor vagy 1) nem szexeltél a 21. században  2) hazudsz 3) te vagy a legzseniálisabb szerető a világon. Egyébiránt teljesen tudsz majd azonosulni ezekkel a nagyon kínos szexpillanatokkal, mert ha más nem, a hatodik tuti megesett veled is.

1: Elfelejtetted kinyitni az óvszeresdobozt

Forró a hangulat, a csajoddal egymásnak estetek, a ruhák már a földön, a péniszed az egekben, a hölgy széttárt lábakkal várja, hogy behatolj. Felkészültél, mert elzavartad a lakótársad, lenémítottad a telefonod, meg is vetted az óvszert, ott van az ágy mellett meg minden. Csakhogy. Ezt a csodálatos, intenzív momentumot teljesen szét kell ütnöd, mert nincsen nyitva a doboz. Úgyhogy ilyenkor jönnek azok a kínos percekké duzzadó másodpercek, amíg az óvszeresdoboz fóliáját próbálod a körmöddel kikaparni, a csajod meg felül az ágyban és zavartan takargatja magát meg elnéz, te meg kókadsz lefelé. És az intenzív szexhangulat minden másodperccel egyre távolabb és távolabb kerül.

2: Végig pisilned kell

Random egymásra kívántok, elkezditek szétszedni a másikat, egyre több ruha kerül le, majd egyszer csak rájössz, hogy egy kicsit pisilned kell. Sőt, nem kicsit, hanem nagyon. De ekkor már nincs visszaút, különben teljesen megölnéd a hangulatot: mennyire ciki már bemondani egy vad vetkőztetés közben, hogy Ú, de kívánlak és annyira neked esnék, csak elmegyek egy percre vécére, oké? Ezért nem mondod be, hanem elkezditek így – és neked végig ott van az a fura, telített-szorító érzésed a hólyagodban. Ez az érzés amúgy gyakran nem is hagyja, hogy elmenj, mivel a tested teljesen összezavarodik a folyadékoktól, plusz te folyton azon agyalsz, mennyire kéne is dobni egy sárgát. Ami nem túl szexi, valljuk be.

3: Egy fura helyen túl hevesen egymásnak estek 

Annyira neked esnék, csináljuk itt és most, ezen a hotelszobai mosdókagylón! - Mondod te, mert annyira spontán és szenvedélyes szerető vagy. Aztán olyan jó tíz másodperc alatt mindketten némán realizáljátok, mennyire rohadt kényelmetlen is ez a póz. Plusz mindjárt leszakad a mosdótál. Erre egyetlen megoldás van: vadul felkapod a barátnődet és arrébb viszed mondjuk a kanapéra vagy az ágyra – de persze ezt is olyan vad és spontán módon, totál nem azért, mert az előző hely iszonyú kényelmetlen.

4: A nagyon gáz óvszer

Ó, a franca, elfogyott az óvszer. Ja, várjunk, nem! Van még ott a második fiókban egy óvszer némi aprópénz, egy lejárt ezerforintos, egy levágott sziget karszalag és egy szalvétára írt telefonszám mellett egy óvszer, amit még 2012-ben kaptál valami Mentsük meg a rénszarvasokat rendezvényen. Á, biztos nem olyan gáz ez az óvszer, mi baja lehet, max sötétbarna. Aztán kibontod és kiderül, hogy van két szarva is meg piros orra és csokiízű. Hopszi.

5: Elkezded kielégíteni orálisan a barátnődet egy nagyon kényelmetlen pózban

Mert annyira elkap a vágy és olyan nagy orgazmusokat szeretnél adni a csajodnak, hogy bele sem gondolsz, milyen pózban vagytok. És mennyire kimagaslóan fog fájni kábé másfél perc után a nyakad a kicsavart pozitúrától meg lezsibbad a karod, mert nem tudsz odaférni. Ilyenkor meg már prosztóság abbahagyni, vagy közölni, hogy Bocsi, ez a póz nem túl kényelmes, szóval csakazért is csinálod, még ha beledöglesz is, de végigcsinálod.

Ismerős, nem?

6: Bekapcsolva hagytok valami nagyon antiszexi dolgot

Na, ha ezzel nem volt még dolgod, akkor vagy nem szexeltél a 21. században vagy te vagy a legzseniálisabb szerető a világon. Szóval szerintünk neked is megvolt már az az iszonyú kínos és lelombozó élmény, hogy bekapcsolva hagyod a tévét, miközben egymásra mozdultok mondjuk egy játékfilm vagy focimeccs végén, aztán miközben tövig benne vagytok az aktusban, elkezd menni valami zombiapokalipszis a háttérben.

És habár az emberi test legcsodásabb élményében lehetne részed, nem tudsz nem arra figyelni, ahogy a hangok alapján épp most falták be valakinek a halántéki lebenyét. Vagy például shuffle-ön hagytad a Spotify-odat és a romantikusabb háttérdalok után egyszer csak megszólal a varázslatosan szexi Who Let The Dogs Out? Ilyenkor az ember vagy próbál még intenzívebben szexelni, hogy elnyomja a zavaró háttérzajokat, vagy belátja, hogy ez lehetetlenség (mert már valakinek a karját fűrészelik vagy felcsendül a Bulibáró) és abba kell hagyni a szexet, hogy lekapcsoljátok. Csakhogy ezzel a hangulat is enyhén szólva odavész.

Mondjuk ha már évek óta együtt vagytok, akkor remélhetőleg csak egy jót nevettek ezen és újra össze tudtok bújni – de valljuk be, ezek nagyon pokoli pillanatok tudnak lenni.

A sokkal forróbb pillanatokért viszont itt válogathatsz szexjátékok és például nem rénszarvasos óvszerek között!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.