Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az embernek az öltözködés terén sokszor kompromisszumokat kell kötnie. Amit hordani akarunk, az nem biztos, hogy kényelmes és alkalomhoz illő, ami meg kényelmes, az nem minden esetben néz ki jól. A lábbeliknél viszont úgy tűnik, létezik ideális kompromisszum, amivel minden legyet leüthetünk egy csapásra - eheti utcai divat kitekintőnkben sportcipős figurákat mutatunk!

Egyszerű firenzei

A vintage sportcipőt olyan természetességgel tudja hordani és olyan érzékkel emeli ki ez az olasz fiatalember, hogy az már szinte precedens értékű. Ezen a szerelésen nem az ördög rejlik a részletekben, hanem a nagybetűs sztájl, amihez az alapot a sportcipő adja. Az övre kötött vasmacska és a szemüvegkeret miatt pedig még jobban bírjuk, ő aztán biztosan tudja, hol lehet a legjobb ristrettót kapni Firenzében!

Forrás

New York-i káosz

A multikulturalizmus él és virul New Yorkban, rengeteg impulzus éri ott az embert - többek között ezért is öltözködnek olyan változatosan a város lakói. Ennek a srácnak a szerelése össze nem illő ruhadarabokra épül, a horgászsapka egy kicsit talán sok is, de tény, hogy az összhatás vintage hangulatú, amelybe tökéletesen passzol a Nike Air Max sportcipő.

Forrás

Londoni letisztultság

Ebben az összeállításban is rendkívül hangsúlyos a lábbeli, a szürke kabát és a fehér nadrág bátortalanul háttérbe húzódnak és az előtérbe tolják a mélypiros színű csukát. Ez a szett tökéletes lehet egy olyan londoni naphoz, amikor az ember bejárja a város kötelező turisztikai látványosságait, ráadásul a nap végén hólyagok nélkül bújhat ki a kényelmes cipőből.

Forrás

Rock, rap és retro

Ha már a sportcipőkre koncentrálunk, akkor egy gördeszkás csukát sem hagyhattunk ki. A Vans és a nyakig felhúzott zokni a deszkázás azon hőskorát idézi, amikor még nem tudták, mi az a hardflip, de hogy teljes legyen a káosz, a motoros dzsekit kosármezzel és baseball sapkával párosította ez a srác. Ez európai szemmel teljességgel értelmezhetetlen, amerikaival viszont még csak-csak.

Forrás

Pink pulcsi

Milánóban ilyen erős pink színű pulóvert is hordanak a férfiak, főleg ha a Pradánál úgy gondolják, hogy ez a divat. Ismét előkerül a Nike sportcipő, de hiába: a pulóver és a feltűrt nadrág arányai túlságosan eltolódtak ahhoz, hogy ez a szett jól mutasson.

Forrás

Sorozatunk eddigi részei tele vannak érdekes arcokkal. Erre találod őket!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.