Nem kell mindig serpenyő és főzőlap, elég, ha van egy mikró.

Mikrohullámú sütő egy csomó háztartásban van, és olyan helyen is fel tud tűnni – kollégiumok... –, ahol nincs rendes konyha. De a rántottáról, tükörtojásról és buggyantott tojásról nem kell lemondani, elég csak csekkolni a videót.

A módszer minden esetben hasonló. Induljunk magas teljesítményen egy percig, majd ellenőrizzük, milyen állagú a tojás, és ha kell, tegyük vissza tizenöt másodperces menetekre.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen borospoharak léteznek, és melyikből mit igyunk? Mutatjuk, hogy miért nem mindegy!

Hajítsd messzire a sablonokat, rendezd be úgy a lakásod, amire mindenki emlékezni fog!

Helly Hansen ismét a legjobbakkal állt össze a maximális teljesítményért

További cikkeink a témában
Hajítsd messzire a sablonokat, rendezd be úgy a lakásod, amire mindenki emlékezni fog!
Hirdetés