Nem kell mindig serpenyő és főzőlap, elég, ha van egy mikró.

Mikrohullámú sütő egy csomó háztartásban van, és olyan helyen is fel tud tűnni – kollégiumok... –, ahol nincs rendes konyha. De a rántottáról, tükörtojásról és buggyantott tojásról nem kell lemondani, elég csak csekkolni a videót.

A módszer minden esetben hasonló. Induljunk magas teljesítményen egy percig, majd ellenőrizzük, milyen állagú a tojás, és ha kell, tegyük vissza tizenöt másodperces menetekre.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Spórolj időt és pénzt a wigo-val, Budapesten belül vagy kívül!

Kvíz: mennyire ismered Európát?

Az is veszélyezteti a trópusi erdőket, amire eddig nem gondoltunk: a túl sok tápanyag

További cikkeink a témában
Nincs időm sportolni, de le akarok fogyni gyorsan! Hogy lehet ezt?
Hirdetés