Soha Michelin-csillagos magyar séfek nem nyitottak még piacon bisztrót. Eddig.

Önmagán túlmutató jelentősége van annak, hogy Széll Tamás és Szüllő Szabina, a Michelin-csillagos Onyx egykori vezéralakjai egy átlagemberek számára is megközelíthető, megfizethető árú „örömkonyhát” nyitottak a Hold utcai piacon, ami egyre inkább kezd a pesti Naschmarkt vagy Markthalle Neun lenni – ami szintén remek hír.

#toltottholdgasztrovikend #stand25 #szelltamas

Franciska Almásy (@franciskainsta) által megosztott bejegyzés,

Annak azért van valami ellenállhatatlan bája, hogy a pult mögül az a Széll Tamás mosolyog vissza az emberre, aki megnyerte az európai Bocuse d’Or döntőt majd negyedik lett a Bocuse d’Or döntőjén, meg egyébként is, Szüllő Szabinával együtt ezt a gasztronómia nevű dolgot művészi, költői színvonalon űzik.

Szombat. Vacsi. Pisztráng zseni. #stand25 #szelltamas

Martina Majoros (@martinamajoros) által megosztott bejegyzés,

Aki szeret enni, és nem próbálja ki, nyilvánvalóan hibát követ el!

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
37% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
38% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés