Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hiánypótló.

Nem tudjuk, mi az oka, de az emberiség jelentős részét foglalkoztatja és foglalkoztatta a gondolat, hogy vajon a Föld túloldalának (van egy gömbnek túloldala?!) melyik részén bukkanna elő, ha elkezdene ásni?

Az Antipodes interaktív térkép megadja a választ. Nem kell mást tenned, mint rákattintani a honlapjukra, és rányomni Budapestre – vagy a lakhelyedre, mi a szerkesztőség miatt ezt választottuk, holott a csapat nagy része vidéki.

Na szóval. Nincsenek jó híreink. Ha elkezdenénk ásni, sikerülne áthaladni a Föld magján, akkor a Csendes-óceán Új-Zélandhoz közeli részén bukkannánk elő.

Az történne, hogy az egyik csapás után elkezdene beömleni az óceán vize, és megfulladnánk. Vagyis vagy ne kezdjünk el ásni, vagy búvárfelszerelésben dolgozzunk a vége felé, és egy felfújható gumicsónakot is vigyünk magunkkal, amivel elevezünk Új-Zélandig.

Sokkal szerencsésebb vagy, ha például Hongkongban kezded átfúrni magad a bolygón, mert akkor szárazföldön lyukadsz ki.

És mutatunk még néhány helyet.

Ha ez tetszett, akkor ez is érdekelhet:

Ha Szibériában befagy a pokol, a Bajkál-tó jegének világánál nincs szebb - Roadster

Csattog, kockákba törik, aztán megmozdul a jég a világ legmélyebb taván. A Bajkál-tónál leginkább éjszakánként produkál megkapó dolgokat a természet, amikor békés nyugalom árad a tiszta égbolton pihenő csillagokból. Kaszás Gergő három társával együtt elutazott Szibériába megörökíteni a páratlan jelenséget, és legnagyobb örömünkre meg is osztotta velünk a képeit.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.