Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Turracher Höhe síparadicsomban már évek óta egy különleges személy gondoskodik arról, hogy az itt pihenők sínapja a lehető legtökéletesebben sikerüljön: ő a komornyik, aki a vendégeket a höchst.persönlich komornyik-szolgáltatással kényezteti.

Tényleg egy igazi komornyikról van szó

A komornyik naponta járja a sívidéket, amelyet úgy ismer, mint a tenyerét. Ismeri a folyamatokat és a különlegességeket, és egész nap a síterületet járja, hogy a vendégeket tanácsokkal és cselekedetekkel segítse, és hogy a sípályán kis figyelmességekkel kényeztesse: papírzsebkendővel, szőlőcukorral, édességekkel, napvédő krémmel, alpesi tejből készült isteni fagylalttal (márciustól) agy esetleg egy pohárka prosecco-val.

A síkomornyik munkanapja reggel a Kornockbahn mellett lévő „nappaliban” kezdődik, ahol befűt a kandallóba, és az első sívendégeket stájer almával kínálja. Ezután felül komornyik-mobiljára, mellyel berobog a síterület közepére, ahol különböző helyeken megáll, és kis kiszolgáló bárokat épít fel, hogy a síelés éhes, szomjas és átfázott hőseit „elsősegélyben” részesítse.

A komornyik-szolgáltatás bárki számára elérhető és a legjobb: a síkomornyik átfogó szolgáltatási programja minden olyan vendég számára már az első éjszakától ingyenesen elérhető, aki a kék masnival megjelölt komornyik-szálláshelyek egyikében száll meg. Az üdülés hete így azonnal az exkluzív síkomornyik szafarival, a teliholdnál tett túrával vagy a hóbakancsos túrával kezdődik (a teljes program a www.turracherhoehe.at honlapon található).

Aki mindezt szeretné átélni, annak csak a – kék masnival megjelölt – komornyikszálláshelyek egyikében kell megszállnia.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.