Kiderült, ki a legfittebb magyar anyuka

Plusz a legfittebb lány díját is odaítélték, és még a fitneszversenyzők között is győztest hirdettek a Lifestyle Day-en. Mutatjuk a közönségdíjasokat is.

Ötödik alkalommal, Lifestyle Day néven rendezte meg a BioTechUSA hagyományos, nyári női szépségversenyét. A döntősök között volt például ötgyerekes anyuka, táncművész, jogász, agrármérnök, rúdfitnesz oktató is. A négytagú zsűri olyan jó értelemben vett átlagos hölgyek közül választotta ki a három kategória nyertest, akik tudatosan élnek, igyekeznek egészségesen táplálkozni, sportolnak és személyes történetükkel másokat is motiválnak a fitt életre.

A legfittebb lánynak járó elismerést a 22 éves Barcson élő Veszprémi Nikolett vihette haza, aki táncművészként dolgozik. A BioTechUSA Fittest Girl 2021 cím újdonsült tulajdonosának munkájából adódóan a fitt életmód hatványozottan fontos, a tánc mellett a sajáttestsúlyos és súlyzós edzések is nagy szerepet kapnak a mindennapjaiban. Úgy gondolja, hogy a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz a lelki egyensúly is elengedhetetlen, amihez ő a jógát hívja segítségül.

Veszprémi Nikolett

A legfittebb anyukának járó elismerést és a BioTechUSA Fittest Mom 2021 címet a 35 éves szentlászlói Végh Adrienn vehette át. Adri egy ritka autoimmun betegségben szenved, sok ízületi műtéte volt, a sport sokat segít állapota megőrzésében. Agrármérnök szakon szerzett diplomát, állattenyésztéssel és -értékesítéssel foglalkozik, 15 éve lovasedzőként is dolgozik, díjugratás szakágban, rászoruló családok gyermekeinek tart edzéseket. Egy 2 éves kisfiú édesanyjaként saját példájával szeretne más anyukákat is motiválni, hogy szülés után, betegséggel küzdve is sportolhat az ember és élhet egészséges, kiegyensúlyozott életet.

Végh Adrienn

Az idei év újdonsága a fitneszversenyző kategória volt, amellyel közkívánatra bővítették a nevezési lehetőségeket. A BioTechUSA Fittest Competitor 2021 címet a 23 éves budapesti Rogácsi Lujza nyerte el. Lujzát veleszületett szívbillentyű rendellenességgel diagnosztizálták, ezért sem a szülei, sem az orvosok nem támogatták, hogy komolyabban sportoljon, ennek ellenére 16 éves korában belevágott, sőt, azóta sportszervezői és edzői képesítést is szerzett. Ebben az évben pedig a Lekli-Oczella Team tagjaként versenyezni is elkezdett. Példájával szeretne másokat is motiválni, hogy ne törődjenek bele az adott helyzetükbe, hanem merjenek harcolni az álmaikért és legyenek kitartóak.

Rogácsi Lujza

A közönségdíjasok:

Sándor Anita, BioTechUSA Fittest Mom 2021 közönségdíjas

Sándor Anita

Kiss Krisztina, BioTechUSA Fittest Competitor 2021 közönségdíjas

Kiss Krisztina

Breznay Rubina, BioTechUSA Fittest Girl 2021 közönségdíjas

Breznay Rubina

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.