Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azt szokták mondani, hogy a világon kétféle ember létezik, a kutyások és a macskások. Az pedig nem számít, hogy te melyik csoportba tartozol, a kutyások jobbak és kész.

Na jó, persze csak vicceltünk. A lényeg, hogy szeresd az állatokat, akkor rossz ember már nem lehetsz. Most pedig az is kiderült, hogy a kutyabarátok valamiért vonzóbbak a macskatartóknál - legalábbis erre az eredményre jutott az EliteSingles felmérése.

Emellett azt is meg kell említenünk, hogy a maradék 19 százalék úgy vélte, az állattartás egyáltalán nem szexi, teljesen mindegy, hogy milyen kisállatról van szó. Ezt az álláspontot egyáltalán nem tudjuk megérteni, inkább csak sajnáljuk azokat, akik kihagyják a hűséges négylábúak nyújtotta örömöket.

Ami szintén meglepő, hogy a kutyatulajok 32 százaléka, illetve a macskatartók 27 százaléka azt mondta, véget vetne a románcának, ha a kis kedvencének nem lenne szimpatikus az illető. Nos, tekintve hogy a macskák nagy része mindent és mindenkit utál, az ez alapján ítélkező macskások valószínűleg örök egyedüllétre vannak ítélve.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.