Miért jobb a kis üveges sör?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mert hát jobb, és ezt kikezdhetetlen állításokkal bizonyítjuk is.

Több üveget tudsz egyszerre hazavinni

Erre persze mondhatnád, hogy jó, literben mérve attól még nem vihetsz haza többet, de hát úriemberek volnánk, tehát a sört üvegben mérjük, nem literben, másrészt így aztán gyakrabban élhetjük át a sörnyitás-szisszenés örömét.

Nem zavarja a kilátást

Beszélgetésnél illik a partnered szemébe nézni, sőt azt is elfogadjuk, ha bevallod, néha előfordul, hogy a nőknek nem csak a tekintetét fürkészed. Ugye milyen szörnyű, ha ilyenkor belóg egy asztalon álló palack a képbe? Kis üveges sörnél kisebb a takarás is!

Több üveg fér a hűtőbe

Hallottunk már olyat, hogy valaki nem csak sör hűtésére használja a frigóját, akkor pedig nem mindig van többpolcnyi hely az üvegeknek. Kicsiből több fér be, nagyszabású, közös meccsnézésnél is jut mindenkinek saját üveggel.

Megmutatja, hogy igényes vagy

Szerinted a nőknek mi jön be jobban? Ha veszel nekik az aluljáróban pár decit valamilyen szép, színes parfümből, vagy ha egy finom ötvenmilliset ajándékozol nekik? Látod, ez a mennyiség és a minőség viszonya, gondolj erre a sörösüvegnél is.

Nincs ideje megmelegedni

A megmelegedő sör talán még a sör hiányánál is rosszabb, hiszen ott van előttünk, de mégsem érhetjük el a rendes sörélményt. Egy nagyobb üveg sört nem mindenki iszik meg húzóra, egy kis üvegnyinek viszont nincs ideje elveszteni csodálatos hidegségét.

Biztonságosabb

Egy jó sörből borzasztó veszteség minden pocsékba ment csepp, de sajnos Murphy valamelyik paragrafusa szerint, ha sörözöl, nem tudsz leélni egy életet úgy, hogy soha ne verd le egyszer-többször az üveget. Kisebb üveg – kevesebb kifolyt sör, kevesebb üvegszilánk, kevesebb takarítani való!

Tessék, még egy csomó érv a kis üveges Miller mellett! Ha még nem elég a hasznos és érdekes ismeretekből, figyelj! Tudod, kik irányítják a budapesti fiatalok ezreit esténként? Hogyan? Mit tanulhatsz tőlük, miképp lettek véleményvezérek? A Miller-arcok nem csak érdekesek, hanem inspirálóak is – kövesd sorozatunkat!

(x)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.