Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egyszer a száraz november is véget ér. Meg a Movember is.

Ha egész hónapban növesztetted az orrod alatt található szőrzetet, akkor most lenyesheted, ugyanis véget ért az idei Movember-kampány! Az egy hónapig növesztett bajszoknak idén is egy fergeteges bajuszbulin mondanak fájó szívvel búcsút, melyet a kiváló Fogasházba szervez a MentsManust! csapata.

Mi lesz?

Mondjuk. Az egészséges életmódot és prosztatarák-megelőzést szimbolizáló bajuszok idén is egy közös borotválkozás alkalmával hullanak le, majd kezdődhet a kampányt záró Bajuszkirály és a Bajuszkirálynő választás! A MentsManust mozgalom támogatóinknak köszönhetően tombola is lesz, összesen 150 ezer forint értékben!

Időpont: 2017. december 2., 20.00
Helyszín: Fogas Ház

Részletek itt.

Egerben is buli lesz!

Az egri bajuszhuszárok záróbulijukat az Artiszt Kultúrbárban tartják, ahol szintén lesz Eger legbajuszosabb szépe választás! Az este folyamán a frenetikus hangulatról Ossó Balázs és Benkő Zsolt gondoskodik, a hónap során esetlegesen elburjánzott bajszokat a Dandy the Barber fazonírozza.

Időpont: 2017. december 1., 19.00
Helyszín: Artiszt Kultúrbár

Részletek itt.

A mindig zseniális Nick Offerman is támogatja a nemzetközi bajuszkampányt

Movember utóbuli is lesz:

Akik még decemberben is szeretnék támogatni a Movember jó ügyét, azokat a MentsManust és a Jameson szeretettel várja egy “kellemest a hasznossal” eseményen december 12-én, egy exkluzív jótékonysági kóstoltatáson a Jameson ír zászlaja alatt.

Részletek itt.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.