A Facebook most már Magyarországon is igyekszik elvenni a randiappok kenyerét, beindult ugyanis a Facebook Társkereső, ami simán jó alternatívája lehet a kamuprofilokkal elárasztott és a felhasználókat egyre több pénzzel levenni igyekvő Tindernek.

Bár ismerkedni továbbra is a való világban a legjobb, a korona idején a különböző randiappok relevánsabbak lettek, mint valaha, a Facebook legújabb szolgáltatása így jobb időben nem is érkezhetett volna. Ha adnál egy esélyt a virtuális csajozásnak, frissítsd a telefonodon a Facebook alkalmazást, a mai naptól ugyanis Magyarországon is elérhető a Társkereső nevű szolgáltatás, amit már egy ideje tesztelget a cég a világ más részein.

A jobb felső sarokban lévő három kis vonalra kattintás után lenyíló menüben kell kiválasztanod a Társkereső opciót, majd a magától értetődő beállítások és a megfelelő képek kiválasztása után már indulhat is a móka.

A Társkereső felülete elkülönül a Facebooktól, és attól sem kell tartanod, hogy ismerősökkel akadsz össze, a rendszer ugyanis ezt alapbeállításként nem engedi. A Facebook az általad megadott keresési feltételek, illetve a lájkjaid és az érdeklődési köröd alapján javasol potenciális párokat, akikre azonnal ráírhatsz, nem kell tehát megvárni a párba állást. Így természetesen bárki kaphat üzenetet bárkitől, amire azonban továbbra sem kötelező válaszolni, a felhasználókat pedig nagyon egyszerűen lehet tiltani, így könnyen kiszűrhetőek a nem kívánatos elemek.

Mivel a Facebook egy kicsivel hatékonyabban szűri a kamuprofilokat, mint a Tinder, ezért esélyes, hogy itt kevesebb csalóval találkozhatsz majd, arról nem is beszélve, hogy a szolgáltatás teljesen ingyenes, szemben az utóbbival, ahol mostanra már két kézzel lehet szórni a pénzt, ha az ember power userként akar ismerkedni a többi felhasználóval.

És ezt olvastad már?
A tökéletes kék búváróra és levágott kezek nyomába eredtünk Janklovics Péterrel – Csukló Szpotting