Két néző annyira jól érezte magát a The Bodyguard (Több mint testőr) című film színpadra vitt musicalváltozatának manchesteri előadásán, hogy a darabot egy időre félbeszakították, az érintetteket pedig kivezették a Palace Theaterből.

Történt ugyanis, hogy a darab – illetve a film – csúcspontjának számító szupersláger,

az I Will Always Love You alatt két néző annyira rázendített a dalra, hogy a musical főszereplője abbahagyta az éneklést.

Akár gondolhatnánk is azt, hogy a kissé kellemetlen helyzet ezzel véget is ért, az érintettek észbe kaptak, az előadás pedig folytatódott... azonban végül a rendőrök is megjelentek, akik kivezették a színházból az éneklő rendbontókat.

A Whitney Houston szerepét alakító énekesnő, Melody Thornton Instagramon kért bocsánatot később a közönségtől. Mint írta,

erősen küzdött, hogy figyelmen kívül hagyja a hangoskodást, és be tudja fejezni a dalt – végül ez nem sikerült.
A The Budygard című musical egyik jelenete

Egyébként egy brit felmérés szerint a koronavírus-világjárvány óta sokat romlott a színházi nézőtéren tapasztalható viselkedéskultúra. A jellemző panaszok között vannak a hangoskodó, illetve a részeg nézők, de verekedésre és nyilvános vizelésre is került már sor mostanság Thália brit szentélyeiben.

Ezek is érdekelhetnek:

Ezt az ötven 150 éves épületet nézheted meg a Budapest100-on

Budapest 150. szülinapja alkalmából a Budapest100 idén a 150 éves házakat ünnepli. Összesen 50 olyat nyitnak meg, amelyek többé-kevésbé eredeti formájukban maradtak meg – de ilyeneket szinte csak Pesten találunk, Budán elvétve, Óbudáról pedig szinte teljesen eltűntek ennek a korszaknak a hírmondói.

Csak ámulunk Párizs legújabb csodája, a Grand Magic Hotel láttán

Teljesen maga alá gyűr a szállodai élmény Párizs új csodájában, ahol a vendéglátás találkozik a high-tech tematikus szórakoztatással.

(Forrás: Telex, Insider)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában