Manchester United–Olympiakosz

Tipp: hazai – TippmixPro: 1.48
Fogadási határidő: március 19., szerda, 20:45

Nem nagyon volt ennél pocsékabb csapata a Manchester Unitednek a klub történetben, a bajnokságban halomra döntik a negatív klubcsúcsokat, a Bajnokok Ligájában pedig nem illene kiesni egy Olympiakosz Pireusz ellen. Márpedig a kinti 2–0-s vereség után igen közel került David Moyes és csapata, hogy ha ez még lehetséges, még mélyebbre süllyedjen.

A hétvégén, ahogy azt nálunk láthattátok is, kínos verést mért a vörös ördögökre a legnagyobb, ősi ellenfél, a Liverpool – úgy nyertek 3–0-ra az Old Traffordon Gerrardék, hogy szemernyi esélyt sem adtak a hússzoros bajnoknak. Egyetlen kapuralövése volt az MU-nak. Ennél picit több kell majd a görögök ellen, mert két góllal kéne nyerni minimum, az egy kapu felé tartó lövésből ritkán születik két találat. Persze rendben, mondhatjuk, hogy az Olympiakosz nem a 'Pool, csakhogy a görög bajnok is lazán elpicsázta az impotens Moyes-csapatot. Egyelőre nehéz elképzelni, hogy ez a másik skót is évtizedekig ül majd a United menedzseri székében, de tudjuk, Sir Alex sem kezdett meggyőzően. Csak épp azóta felgyorsult a világ, nem fér bele, hogy középcsapattá süllyedjen egy Manchester United.

Ha nem jutnak tovább, nehéz bármilyen érvet felhozni Moyes mellett. Márpedig... A győzelem alighanem meglesz, eddig mindhárom otthoni BL-meccsüket megnyerték Rooneyék, ám egyik se érne most továbbjutást (4–2, 1–0, 1–0). Az edző azonban továbbra is optimista: "Ez a világ legnagyobb klubja, és ismét fel fog emelkedni.” Így lesz, csak jó eséllyel ehhez már neki semmi köze sem lesz.

Borussia Dortmund–Zenit Szentpétervár

Tipp: hazai – TippmixPro: 1.31
Fogadási határidő: március 19., szerda, 20:45

A tavalyi döntős Dortmund egy laza négyes gurított Péterváron, valakinek még kérdéses, ki jut tovább? A kőgazdag Zenitet leiskolázták otthon, és nincs jó hírem az oroszoknak, bár szerintem ők is sejtik: a Borussia talán a világ legjobb kontracsapata, nincs még egy ennyire gyorsan védekezésből támadásba lendülő együttes, a sok sérült sem törte meg őket. Mhitarjan, Lewandowski, Aubameyang és, ha felépül, Reus szétzilálja az oroszok hátsó alakzatát. Blaszczykowski, Bender és Gündogan biztosan nem játszik, de nem is lesz rájuk szükség.

Ha így gondolod, fogadd meg, ha nem, akkor is!

A Mesternégyesről hallottál-e már? Mehetnél Inter–Napoli vagy Barcelona–Atlético meccsre. Érdekel?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A cipőkollekció, melyben kompromisszumok nélkül lehetsz szabad, egyedi és vagány

Menhelyről? Tenyésztőtől? Honnan legyen kutyád?

Leszimulálták Mike Tyson és Jake Paul meccsét, óriási KO lett a végeredmény

További cikkeink a témában