Mert a nők mindig tudtodra adják, hogy kellesz nekik. Elmondjuk neked, mire összpontosíts, hogy fel is ismerd.

Valószínűleg sejted, de leginkább a testbeszédet kell figyelned, persze nem csak ezek az árulkodó jelek:

  • Csinosabb az átlagosnál

Nyilvánvalóan tetszeni akar, és mindent megtesz azért, hogy felhívja magára a figyelmet. És hogy honnan tudhatod, hogy pont te vagy a kiszemelt? Hát innen:

  • Folyton néz

Az egyik legegyértelműbb jel, ha szemmel kísér téged. Van, hogy közben teljesen megfeledkezik magáról és szinte elbambul, ilyenkor úgy tűnhet, gondolkozik, de valójában csodál és rólad fantáziál.

  • A pupillái kitágulnak

A tudomány azt mondja, amikor valaki meglát valakit/valamit, amire szeretne jobban odafigyelni, a pupillák rendszerint kitágulnak, vagyis ez az érdeklődés jele. Esetedben a csaj valószínűleg minden egyes porcikádat jó alaposan megvizslatta, és igazán kedvére való dolgokat látott rajtad. Bejössz neki.

  • Apró érintések

Nem feltétlenül szándékos dologról beszélünk, de tudat alatt ez azt jelenti, hogy rád vágyik, az érintés ugyanis a testi kontaktus első lépcsőfoka. Ennél sokkal egyértelműbb, ha indokolatlan helyzetekben véletlenül hozzád ér, vagy megsimogat.

  • A szexről beszél

Aki nem vonzó számunkra, azzal nem is nagyon szívesen beszélünk ilyen intim dolgokról. Ha a testbeszéd mellé még szóbeli megerősítés is kapcsolódik – főleg, ha még ki is fejti, hogy ÚGY (is) akar téged –, akkor nyert ügyed van.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában