Tudtad, hogy a merevedési zavarok hátterében akár súlyos betegségek is állhatnak? Töltsd ki a Nagy Potenciatesztet, hogy minél többet megtudjunk a témáról, és közösen térképezzük fel a férfiak egyik legkomolyabb problémáját!

Nemzetközi kutatások szerint minden hatodik férfi merevedési gondokkal küzd, kevésbé elérhetőek viszont friss, magyar adatok arról, vajon hány férfit érint nálunk a potenciazavar. Ez a probléma pedig itthon is előfordul, de mi, férfiak gyakran titkoljuk, ha gond van az ágyban. Pedig a merevedési zavarokat a legtöbbször nem párkapcsolati problémák vagy a pszichikai gátlások okozzák: minél idősebb valaki, annál nagyobb a valószínűsége, hogy valamilyen szervi, fizikai probléma áll a háttérben.

Korábban említettük, hogy a potenciazavarokat a fiataloknál általában pszichés tényezők okozzák, illetve ekkor – a rendszeres szex kezdetekor – derülhetnek ki a genetikai, fejlődésbeli rendellenességek is. Ha viszont már elmúltál 30, jellemzően inkább a nem megfelelő életvitel és a rossz szokások állnak a merevedési zavarok hátterében, például az irodista ülő foglalkozás vagy a prosztatagyulladás. 50 éves kor felett viszont már megjelenhetnek a súlyosabb betegségek az okok között, amilyenek a szív és az érrendszer problémái, vagy a hormonális változások. A 60 év feletti potenciazavaroknak pedig többnyire testi, szervi háttere van: például cukorbetegség, magas vérnyomás, sőt, a merevedési zavar akár előre jelezheti a stroke-ot és az infarktust is.

Segítsd férfitársaid abban, hogy minél többet megtudjunk a merevedési zavarok előfordulásáról! NAGY POTENCIATESZT

 

A cikk létrejöttét támogatta, valamint a Potencia szűrőcsomagokat és a kedvezményt az Affidea Magyarország Kft. – Affidea Férfiegészség Központ ajánlotta fel. A kutatás orvosszakmai hátterét az intézmény urológus orvos szakmai vezető, Dr. Merth Gábor biztosítja.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.