Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A legtöbb ember igyekszik minél távolabb tartani magát az extrém időjárási körülményektől, ám akadnak olyanok is, akik szívesen tanulmányozzák egészen közelről a villámló eget és a pusztító tornádókat.

Ha te is az utóbbi kategóriába tartozol, akkor biztosan élveznéd az Extreme Tornado Tours által szervezett túrákat. A segítségükkel ugyanis az első sorból tapasztalhatod meg a különböző meteorológiai jelenségek hihetetlen erejét.

Az útjaikat Oklahoma Cityből, illetve Denverből indítják, és természetesen vérbeli profik irányítanak végig, akik gondoskodnak a résztvevők testi épségéről. A jól felszerelt kisbuszaikban mindenféle műszer és előrejelző készülék megtalálható, amelyek segítségével folyamatosan a tornádók és viharok nyomában tudnak maradni.

A 7 vagy 10 napos túrák nem olcsóak, ám az árban benne van a hotel, az ablak melletti hely a kisbuszban, szóval neked csak némi kaját és a kamerádat kell elvinned. Na meg egy tartalék alsógatyát, ha esetleg mégis rád ijesztene egy komolyabb égzengés...

(Extreme Tornado Tours)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.