Ha nem félsz a komolyabb viharoktól sem, egy ilyen túra nagy élményt jelentene

A legtöbb ember igyekszik minél távolabb tartani magát az extrém időjárási körülményektől, ám akadnak olyanok is, akik szívesen tanulmányozzák egészen közelről a villámló eget és a pusztító tornádókat.

Ha te is az utóbbi kategóriába tartozol, akkor biztosan élveznéd az Extreme Tornado Tours által szervezett túrákat. A segítségükkel ugyanis az első sorból tapasztalhatod meg a különböző meteorológiai jelenségek hihetetlen erejét.

Az útjaikat Oklahoma Cityből, illetve Denverből indítják, és természetesen vérbeli profik irányítanak végig, akik gondoskodnak a résztvevők testi épségéről. A jól felszerelt kisbuszaikban mindenféle műszer és előrejelző készülék megtalálható, amelyek segítségével folyamatosan a tornádók és viharok nyomában tudnak maradni.

A 7 vagy 10 napos túrák nem olcsóak, ám az árban benne van a hotel, az ablak melletti hely a kisbuszban, szóval neked csak némi kaját és a kamerádat kell elvinned. Na meg egy tartalék alsógatyát, ha esetleg mégis rád ijesztene egy komolyabb égzengés...

(Extreme Tornado Tours)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon