Jelentkezzen az a nő, aki egy ilyen után nem jutalmazza meg az urát!

Egyszerűen nem tudjuk megunni, hiába az évek múlása! Angol focihuligánok egy remek sportszermárka valentin-napi kampányában olyan tökéletes performanszt hoztak össze, hogy nem tudjuk elképzelni, hogy ezek után ne a hölgyek örömkönnyeivel lehessen felmosni a padlót. Imádjuk, ahogy ez a sok fogatlan bokszzsák nekiáll és elénekli a Savage Garden együttes ultimate szerelmes számát, a Truly, madly, deeply-t.

 

Ha úgy érzed, hogy ez mégsem elég, és az éneklés mellé még előhúznál valamit a hátizsákodból, akkor látogasd meg új siteunkat, a Mit vegyek a csajomnak.hu ötletoldalt, de csak ha biztosra akarsz menni.

FELHÍVÁS KERINGŐRE!

Ha ezt a mutatványt valamely hazai szurkolótábor összehozza (legalább 10 fő) egy magyar kocsmában, vagy egy stadion előtt a héten, 100 üveg sörrel jutalmazzuk a vállalkozó szellemet és természetesen világhírnévvel!

Ja, és most voltunk 7 évesek, rengeteg mindent lehet nyerni szerdáig, mielőtt lemaradnál:

 

View this post on Instagram

 

Nyereményjáték a Playeren! 7 éves lett a Player, ünnepeljetek velünk! Születésnapunk alkalmából összeraktunk nektek egy nyereményjátékot: Mától kezdve egy héten át -jövő keddig- játszhattok velünk, és így esélyetek van megnyerni a következő termékek egyikét:. . . * Helly Hansen Oslo hátizsák * Eastpak Springer övtáska * Puma RS X REINVENTION * Ray-Ban napszemüveg * Canon ZOEMINI zsebnyomtató * Páros Cinema City mozijegy * Páros Sziget 2019 napijegy Minden nyeremény mellé jár egy rekesz Player Magasélet kézműves sör is! A sör tehát garantált, a többi a szerencséteken múlik. A játékban való részvételhez két dolgot kell csak tennetek: 1. Követni a Player Instagram oldalát 2. Bejelölni valakit, akivel megosztanád a sörödet! A játék 2019. 02. 12. kedd 22:00 óráig tart, sorsolás 2019. 02. 13-án. A játékban 18 év alattiak nem vehetnek részt. A játék végén hét nyertest hirdetünk. Jelen nyereményjátékot az Instagram semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható. A részletes szabályzatot és az adatkezelési alapelveket a profilunk alatti linken találjátok. Sok szerencsét! #playerhu

A post shared by Player.hu Men’s magazine (@player.hu) on

(Fotó: Unsplash)

És ezt olvastad már?
Ez a lány nagyon fázna egy 18 fokra fűtött közintézményben