Velünk élő szokások, amik kellenek a férfinak

Pecázás, más nők megnézése, meccsnézés/focizás a haverokkal, rendszerezett káosz az íróasztalon – összeszedtünk egy csokorra valót a legfontosabb férfiszokásokból. Figyelem! A felsorolt szokások olyan dolgok, amelyekből még a csajunk kedvéért sem engedhetünk egy párkapcsolatban.

Pecázás

Bár élő embert nem ismerünk, aki pecázni szokott, a pecázás bizonyára jó dolog. A hajnali kelés egészséges, a többórás utazás izgalmas és még a szúnyogok ellen is van ellenszer. A pecázás miatt különlegesnek érezzük magunkat, hiszen érdekes kalandok esnek meg velünk a vízparton és még a főzőtudásunkkal is villoghatunk a csajunk előtt (feltéve, ha aznap volt kapás). Bár a konfliktus esélye ennél a magatartásformánál a legkisebb, ha ez bekövetkezik, a következő tanácsot adjuk. Adjunk mindenben igazat a csajunknak, de pecázzunk tovább nyugodtan!

Más nők megnézése

Egy férfinak igenis szüksége van arra, hogy megnézze a jó nőket az utcán. Persze ezt ne a csajunk előtt tegyük, vagy ha minden kötél szakad, legalább ne vegye észre. Mindez nem jelenti azt, hogy már kiszerettünk belőle, pusztán csak annyit jelent: a nők szépségének látványa megnyugtató és kellemes tapasztalat a férfiszemnek. Ha emiatt konfliktusba kerülünk a csajunkkal, a következő tanácsot adjuk. Minden vádat ismerjünk el, és máskor legyünk óvatosabbak!

Meccsnézés/foci a haverokkal

A férfiszokások királya méltán töltheti el jogos büszkeséggel a férfiszíveket. A meccsnézés vagy a focizás a haverokkal egyszerre jelent fantasztikus sportélményt, a barátság különleges megtapasztalását, és a normalitás megnyugtató érzetét. Ha emiatt konfliktusba kerülünk a csajunkkal, a következő tanácsot adjuk. Tárgyilagosan magyarázzuk el a nőnek, hogy a meccsnézés/foci a haverokkal kikezdhetetlen terület. Ha ezt nem fogadja el, akkor vége a kapcsolatnak. Mivel biztosak lehetünk a nő válaszában, egy ponton akár még leereszkedő hangnemet is használhatunk, „te ezt úgysem értheted” felkiáltással.

Rendszerezett káosz az íróasztalon

Kiszáradt maradék pizza, üres sörös vagy kólás doboz, papír fecnik, jegyzetek szétszórtan, fél pár zokni, kávéskanál, aprópénz – jól ismert kép egy fiatal felnőtt férfi asztali számítógépe környékén. A megszokott nyugalmat azonban könnyen felboríthatja életed párja: a nő. Ha a konfliktus elkerülhetetlen, a következő tanácsot adjuk. A nőket tisztelni kell, de ne hagyjuk magunkat eltántorítani a szokásainktól! Kedvesen beszéljük le partnerünket arról, hogy rendet rakjon az asztalunkon, majd masszírozzuk meg a vállát. Elvégre egy nőnek sok mindenhez van joga a párkapcsolatban, de ahhoz nincs, hogy csak úgy hozzányúljon a férfi belső szentélyéhez – ami jelen esetben az íróasztalunk.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon