A divatipar féktelen hullámai legutóbb hatalmas méretű dzsekiket sodortak a partra, az ok ismét prózai: csakúgy. A pingvincsapatokat megszégyenítő módon türelmetlenkedő 21. századi elitfogyasztók pedig vélhetően már alig várják, hogy lecsaphassanak a legújabb őrületre. Szerencsére a trollok őket is megelőzték.

De gustibus non est disputandum, avagy az ízlésről nem lehet vitatkozni – vághatnánk hozzánk egyesek, valamelyest joggal, így visszább is vennénk az agyarakkal. Ugyanakkor gyorsan tegyük hozzá, a Balenciaga divatbemutatója után már semmi sem lesz a régi, a Jetin is trógeresen lebegő nagykabátok ugyanis egészen más megvilágításba helyeztek néhány alapdolgot.

Ha a colos modelleken is úgy állnak ezek a cuccok, hogy eskütétel nélkül is azonnali felvételt nyernének az Éjjeli Őrség testvérei közé, akkor vajon a tömzsi halandókon hogyan mutatnának? De egy másik kérdés is megfordult sokak fejében: jó, hogy ezekkel a kabátokkal túl lehet élni egy kisebb rakétacsapást is, de ha egy-két számmal mondjuk nagyobbak lennének, akkor a kolonizáció során is hasznát vehetnénk – például a marsi kupolavárosokat kiválóan lehetne sötétíteni és szigetelni velük.

Nos, e továbbgondolt kérdésre akkor jöjjenek a legkreatívabb válaszok az itmaysmemes Instagram-oldalról:

És végül jöjjön Joey a Jóbarátokból, aki bizony megelőzte a korát:

Ez megvolt?

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon