Ha eddig abban a hitben éltél, hogy nincs szükséged barna, casual stílusú szövetnadrágra, fel kell világosítsunk. Három kép, háromféle stílus következik ugyanazzal a HM nadrággal.

Farmerral az élen

A style hétköznapi, a szerelés viszont nem mindennapi. Egy átlagos farmerdzsekis outfitet is simán feldob egy mintás póló. Tökéletes összeállítás a városban krúzoláshoz.

1. Sennheiser Momentum füllhallgató 2. HM x Morris and Co. póló (októbertől a boltokban) 3. Thomas Sabo karkötő

Sportos, futkározós

Hétvégén is lehet jól kinézni, nem csak a farmer – vagy ne adj' isten – a melegítő játszik ilyenkor (azt amúgy is tartsd meg az edzőteremnek). A nadrág ugyanaz, egy kapucnis pulcsi, egy sneaker, és nyomathatod a városnézést. Ha hideg van, a párka is király kiegészítő hozzá.

Ha nem csak közértig mész

Az elején már elmondtuk, hogy ha barna szövetnadrágról van szó, a legtöbb embernek az ing jut az eszébe. De mi van akkor, ha csak egy sima pólót és zakót veszel fel mellé? Már mehetsz is a melóba, sőt, egy eseményre sem utolsó választás. Nem fognak megszólni.

Ezentúl többször is láthatsz tőlünk saját stylingokat, amiket te is könnyedén beszerezhetsz. Kommentbe jöhet, mit szeretnél látni!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon