Igen jó barátságban leszel egymással, amennyiben megismerkedtek, és nem azért, mert okos – hiszen ez manapság már nem mond olyan sokat. Azért fogod imádni, mert hasznosan okos – bizony, ezt az „okosvilágban” már érdemes kiemelni, ugyanis a dizájnerek és a mérnökök olykor fölöslegesen tuningolnak fel extra tulajdonságokkal olyan eszközöket, amelyek úgy voltak jók, ahogy.

Úgy véljük, hogy a Woolet 2.0 teljesen rendben van, ugyanis hiánypótló a maga műfajában:

Az okospénztárca bluetoothos összeköttetésben áll a telefonoddal (Android és iOS is támogatva), így amennyiben valaki elemeli a tárcát, akkor jön is az értesítés:

Természetesen akkor is áldhatjuk az okospénztárca nevét, amikor balga módon ott hagyjuk valahol, vagy netán kiejtjük a zsebünkből – azért arra érdemes ügyelni, hogy legalább a telefonunk kéznél legyen ilyenkor. De amennyiben késő, természetesen térképen is lekövethetjük, hogy épp merre jár a tárca, amelyben nagyon finoman rejtették el az elektronikát – olyannyira, hogy első ránézésre teljesen átlagosnak tűnik. Az aksijával félévig vígan elél, és amennyiben megtetszett, csekély 129 dollárért (37 ezer forintért) megrendelheted.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon