Pókember biztosan kivetné a hálóját erre a luxuskategóriás karórára

Akár hiszed akár nem, már Batman és a pokémonok is megihlették a Romain Jerome nevű svájci óragyártót, akik a legújabb időmérőjükkel Peter Parker előtt tisztelegnek.

A Marvel univerzumának szuperhősei folyamatosan képesek megőrizni népszerűségüket, mondjuk most éppen nem Pókember, hanem Fekete Párduc került az érdeklődés középpontjába. Pár nappal ezelőtt egy általa ihletett cipőkollekciót is megmutattunk.

Most azonban vissza kell térnünk az arachnofóbiások legnagyobb ellenségéhez, és a tiszteletére tervezett karórához. Íme, így fest az RJ x Spider-Man:

A számlap elején ott virít a piros lakkal bevont logó, ezt - és a zafírkristályból készült üveg alatt lapuló fogaskerekeket - leszámítva az egész karóra fekete. A háromrétegű, felhúzós szerkezetből egyébként még többet láthatsz, ha hátulról közelítesz.

Természetesen egy igazán egyedi óráról van szó, amelyből csupán 75 darabot készítettek. Azt nem tudjuk, hogy egyáltalán maradt-e még belőle, azt viszont tudjuk, hogy az ára 5 millió forint körül mozog. Ennyiért vajon képes lehet néhány valódi rajongót a hálójába csábítani?

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon