Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tudjuk, mennyire szerettétek az elmúlt években a magyar fesztiválok fotóit kimagyarázó cikkeinket, így a tavalyi szünet után idén újra nekilátunk megmagyarázni, mi is látható a fesztiválok sajtófotóin. Vagy hogy mi mit látunk beléjük.

Gábor nemrég tudta meg, hogy véletlenül a 2014-es VOLT lineupja alapján vette meg a hetijegyét. Mivel Steve Aoki nem jön idén, bánatában vett egy tortát, és komoran belefejelt.

Szerdán még jó ötletnek tűnt bevenni a valamilyen oknál fogva csak "HÁÁÁ" névre keresztelt tablettát. A kép pénteken készült.

Aradszky László megjelenése a Nagyszínpadon mindenkiből előhozta a rejtett vonatozni vágyó kisgyerkőcöt. Gábor azóta belefejelt még egy tortába.

Alajos bácsi kapott az alkalmon, és fejenként 600 Ft-ért indított saját VIP-vonatot a Nagyszínpadtól a VOLT Lokálig, ami a hülyének is megéri.

Laci és Feri barátok voltak. Mindketten tűzzsonglőrként dolgoznak. Ez az a pillanat, amikor Laci rájön, nem kellett volna megfognia Feri barátnőjének a fenekét.

"Látványosságok? Neonfények? Utcaszínház? Óriáskerék? Hát én telibefingom mindet!" - mondta Tomi, majd hirtelen ötlettől vezérelve meg is valósította tervét. A háttérben Zsuzsi már három tüskétől Van Damme-ra itta magát.

Péter és Róbert kő-papír-ollóval döntötték el, melyik szerep kinek jusson az Orália Extravaganza című produkcióban. Péter már tudja, hogy papírt kellett volna mutatnia a végén. Nem boldog.

A Spongyabob végnapjai című performansz még a legedzettebb nézők gyomrát is megfeküdte.

A Rammstein tagjai kvázi inkognitóban, visszafogottan érkeztek a fesztiválra nézőként.

A Rammstein barátnői azonban nem fogták vissza magukat.

Balázs életében először került fel nagyvárosba. A szülei mindig azt mondták neki, óriáskerekek csak a mesékben léteznek. Laci rájött, hogy az egész gyerekkora egy hazugságon alapult. Laci aljas bosszút forral. De előbb még bekúr.

Kati kiskora óta cserkész akart lenni, és mindig is zavarta, hogy nagy az orra. Úgy érezte, a VOLT-on megtalálta a tökéletes megoldást.

"Hát nem tudom, szerintem kicsit több metált elbírt volna a Nagyszínpad, a Linkin Park meg nem szólt túl jól hátul" - mondta Lujzi a sajtónak, aztán elvitette magát Ellie Gouldingra.

Valér és Nóri első ízben próbálják ki a szabadidejükben a VOLT-ra kifejlesztett járművüket, a Faszakereket. Tíz másodperccel később már tudni fogják, még A sötét ötven árnyalata tízszeri megnézése is jobb ötlet lett volna unaloműzőnek.

Idén meglepően sok embert vonzottak a "Szarjunk a fesztiválra, inkább feküdjünk le és aludjunk"-színpad programjai.

A chemtrail-összeesküvés hívei is kaptak némi beszélgetnivalót. A csoport azóta már rájött, hogy ha a VOLT betűiből kettőt elvesznek és hozzáadnak nyolcat, akkor simán kijön az, hogy ILLUMINATI.

Barbi ekkor jött rá, hogy a The Devil Wears Prada nem a régi kedvenc filmjének dalait újrajátszó popbanda, így kár volt kiöltöznie. Csöppet morcos.

Az Aldi nagyon korlátozott készlettel készült, így gigantikus kenyér- és tejfölleárazásuk közelharcba, és majdnem tragédiába torkollott a bolt előtt. Sopron megismerkedett a kenyérseb és a vértejföl fogalmával. 2017 - never forget.

Fotók: Rockstar Photographers

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.