Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nagy kedvezmények, ajándék italok és desszertek, kóstolók! Kérd a MOL kutakon a Balaton Pass-t, amivel hónapokon keresztül jobbnál-jobb kuponokat tudsz beváltani a legjobb helyeken a Balaton körül!

Remek kis ajándékkal lepi meg az autósokat a MOL Nagyon Balaton csapata: minden 10 000 Ft feletti tankolás után adnak egy ilyet a Balaton környéki kutakon:

Ez a kuponfüzet 50 jóféle lehetőséget tartalmaz, amivel a Balaton körüli jóságokat lehet ügyesen-okosan kipróbálni. Gyakorlatilag egy kalandnaptár, hiszen olyan kedvezmények és ajándékok várják a balatoni vendégeket, amit kár lene kihagyni. Erős ösztönző, hogy megismerjük a balatoni gasztronómiát és kikapcsolódási lehetőségeket. Rengeteg helyen jól látható kedvezményekkel (20-50%) vagy ajándékokkal lepik meg a kuponok felmutatóit.

A legtöbb kupon december végéig beváltható, így ha nem most akarunk rácápázni az ajándékokra, simán mehetünk majd októberben is egy pazar kedd délelőttön italozni vagy kalandparkozni. Vagyis sokáig felhasználható, de a füzetet csak július 31-ig lehet beszerezni a balcsi körüli kutakon.

Elég jó ötlet, hogy ne csak nyári célpontként gondoljunk a Balatonra, érdemes leakasztani a füzetkét! Ha érdekel, milyen programok lesznek az elkövetkező hetekben, erre tova.

 

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.