Volt pár érdekes trend az idén, de azért nem csak ratyi szettek futottak a kifutókon és az utcákon. Íme, az összegzés.

Vintázs szettek

A vintázs szettek 2017-ben a női gardróbokba már belógtak, de a férfiakhoz csak 2018-ra jutottak el. Szerintünk megérte várni. A régi kockás feeling idén visszajött a kabátokon, nadrágokon és a sapkákon is.

Garbó zakóhoz

Egy ideig a zakókhoz szentségtörés volt nem inget felvenni, ez viszont szerencsére idén már nem volt igaz. A legnagyobb beauty-guruk is bevitték gardróbjukba a garbót, és nem félnek zakó alá sem felvenni. A fekete örök klasszikus, ám merészebb színekkel is lehet próbálkozni.

Favorit: a teveszín

A barna már nagyon nem unalmas, annak minden árnyalatát imádjuk. Legyen az öltöny, pulóver vagy ing.

Puha anyagok

Volt az az idő, amikor gáz volt puha és szőrös ruhadarabokat hordani, csak a nagymamák adtak ajándék gyanánt ilyen szörnyűségeket, idén viszont már ez sem volt érvényben. Nem csak a nők hordhatnak szőrős bundákat, pulóvereket és sálakat! Többet nem kell vékony kabátokban fagyoskodj!

Oversize darabok

Tény, hogy nagy szerepe volt Justin Biebernek abban, hogy ez a trend menő lett, de te is hordhatod, hiába nem vagy nagy rajongó… Nagy darab pulcsihoz simán mehet a bő nadrág és kabát is.

Katonadolog

Ha nem is szolgáltál a seregben, a terepminta és a military stílus idén neked is kötelező elem volt. Ezekben a darabokban egyszerre van jelen a praktikusság, a kényelem és a menő kinézet. Te bevállaltad?

Sportos elegancia

Az edzőszett idén már nem csak a konditeremben volt menő. Míg a macinaci sokáig tiltólistán volt, ha street wearről beszéltünk, 2018-ban ez is becsúszott. Simán fel lehet csapni hozzá egy elegánsabb kabátot, csak azért vigyázz, nehogy győzikés legyen az összhatás!

Hetvenes évek

A hetvenes évek stílusa idén új szintre emelkedett: barna és sárga ruhadarabok, trapéznadrág, farmer… Tény, hogy menő, de jó, ha a hetvenes évek feelingből egy szettbe csak egy darabot választasz be.

Függőleges csíkok

Egy ideig csak a vízszintes volt az egyetlen út arra, hogy valami csíkosat hordjon az ember, 2018-ban viszont a függőleges vette át a hatalmat. Csak rajtad áll, hogyan kombinálod: mehet a csíkos csíkossal, de egyszínű darabok is nyerők hozzá.

Övtáska

Míg 2017-ben még szitokszó volt az övtáska (gyerekkorunk alapdarabja), 2018-ban megújult formában tért vissza, és a legstílusosabb kiegészítők között tartják számon. Tény, hogy sokkal praktikusabb, mint bármi más, és egy fesztiválon a tömegben is sokkal kevésbé veszélyes.

És ezt olvastad már?
A sör, amiért bármikor lenyúlhatsz, mégsem ihatsz belőle