Az Aston Martin nemrég az S3 Architecture építészirodával közösen fogott bele egy luxusvilla tervezésébe, és úgy fest, olyannyira megtetszett nekik ez a világ, hogy most egy New York-i toronyház öt lakásának végzi el a belsőépítészeti munkáit.

Marek Reichmann, az Aston Martin vezető tervezője lesz a projekt vezetője, ő fogja a belső kialakításokat elkészíteni, a toronyház építésze pedig az ingatlanokhoz mellékelt DBX szabadidő-autót tervezi meg, amelyeket a lakások mellé adnak ajándékba.

Az Aston Martin által berendezett otthonok az 59. és 60. emeleten kapnak helyet. Hatalmas erkéllyel érkeznek, és

az Aston Martin saját bútorkollekciójával rendezik be a belső tereket.

További érdekesség, hogy az egyik szobát vásárlói igénytől függően kialakíthatják hálóhelyiségnek, Aston Martin-szimulátor-szobának, irodának vagy könyvtárnak.

A 130 William Adjaye Special Edition Aston Martin DBX névvel megáldott öt autónál azokat a anyagokat veszik igénybe, amelyeket a lakásoknál is:

márványintarziákat helyeznek a selymesfényű mogyorófa-betétekbe, továbbá a Parliament Green színű kárpit is kézzel varrt lesz.

Emellett azt is megoldják, hogy ugyanaz a kormánykerék kerüljön a lakásban elhelyezett szimulátorba, mint a DBX-be.

Az apartmanok ára 4 és 10 millió dollár között fog változni, a 60. emeleten lévő két penthouse 10,5, valamint 11,5 millió dollárba kerül.

És ha már Aston Martin:

(Forrás: Autó-Motor, Dezeen)

És ezt olvastad már?
Egy nap talán a Balenciaga lesz a modern idők Bastille-ja