Az Aston Martin nemrég az S3 Architecture építészirodával közösen fogott bele egy luxusvilla tervezésébe, és úgy fest, olyannyira megtetszett nekik ez a világ, hogy most egy New York-i toronyház öt lakásának végzi el a belsőépítészeti munkáit.

Marek Reichmann, az Aston Martin vezető tervezője lesz a projekt vezetője, ő fogja a belső kialakításokat elkészíteni, a toronyház építésze pedig az ingatlanokhoz mellékelt DBX szabadidő-autót tervezi meg, amelyeket a lakások mellé adnak ajándékba.

Az Aston Martin tervezte ezt a 7,7 millió dolláros erdei lakot

Az autógyűjteménynek is látványos hely jut benne.

Az Aston Martin által berendezett otthonok az 59. és 60. emeleten kapnak helyet. Hatalmas erkéllyel érkeznek, és

az Aston Martin saját bútorkollekciójával rendezik be a belső tereket.

További érdekesség, hogy az egyik szobát vásárlói igénytől függően kialakíthatják hálóhelyiségnek, Aston Martin-szimulátor-szobának, irodának vagy könyvtárnak.

A 130 William Adjaye Special Edition Aston Martin DBX névvel megáldott öt autónál azokat a anyagokat veszik igénybe, amelyeket a lakásoknál is:

márványintarziákat helyeznek a selymesfényű mogyorófa-betétekbe, továbbá a Parliament Green színű kárpit is kézzel varrt lesz.

Emellett azt is megoldják, hogy ugyanaz a kormánykerék kerüljön a lakásban elhelyezett szimulátorba, mint a DBX-be.

Az apartmanok ára 4 és 10 millió dollár között fog változni, a 60. emeleten lévő két penthouse 10,5, valamint 11,5 millió dollárba kerül.

És ha már Aston Martin:

Meglepően dögös sportautót dobott be az Aston Martin

Csak egyetlen példányban készült a Victor.

(Forrás: Autó-Motor, Dezeen)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában