Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A hóembertől, mézeskalács-figurától és ajándékdoboztól hemzsegő csupaszín Nike Ugly Christmas Sweater SB Dunk Highs bár neve alapján csúnyának teremtetett, egyáltalán nem nevezhető rondának inkább csak nevetségesen giccsesnek. A lábra simuló karácsonyi abrosz mondjuk egy gyermeken cukin is állna, egy ünnepi kirakati babán még jobban:

Az az utolsó kép azért csibészesen csalogatja az embert a maradékkajával és a kétszer félüveg whiskyvel – az egyik épp készül bemászni a mézeskalácsházba, hogy teljes legyen az ünnepi idill –, talán a Nike marketingesei azt az üzenetet próbálták ezzel dekódolni nekünk, hogy ennyi alkohol után már úgyis magadra húzhatsz bármit. A Nike Ugly Christmas Sweater SB Dunk Highs 125 dollárért (kb. 33 ezer forintért) vásárolható meg férfi-, gyermek- és kisgyermekméretben – bár a hírek szerint akkora volt az érdeklődés a nagyjából 3 hétig hordható cipő iránt, hogy a Nike online webáruházából jelenleg nem lehet rendelni.

De azért légy résen – ha szert tettél már rusnya ünnepi öltönyre és pulcsira, akkor nehogy már ez hiányozzon a szettből. Mi pedig azonnal értesítünk, amint mondjuk a csúnya karácsonyi vécéillatosítót, gumi óvszert és felmondólevelet is piacra dobják.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.