Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Olaszország tökletes hely, ha imádod az életet. Nincs megalkuvás, csakis a legjobb dolgok jöhetnek szóba akár a divat, az életek és italok, vagy az élet bármely egyéb területén.

Az olasz életstílus varázsa, ahogy a helyi konyháé is, az egyszerű, de minőségi részletekben rejlik. Semmit sem szabad túlgondolni, viszont mindenből a legjobbra kell hajtani. Mindegy, hogy a pizzára kerülő paradicsomszószról és mozzarelláról, vagy egy tökéletesen megtervezett óráról beszélünk.

Hamisítatlan olasz divat

Ha azt szeretnéd, hogy a csajok úgy bukjanak rád, mint az olasz férfiakra, kezdd az outfittel! Itt is érdemes kerülni a túlgondolt dolgokat, és a mostanában már agyonhasznált, őrült Gucci-stílus helyett egy klasszikushoz nyúlni, ami nem más, mint az Armani. Egy tökéletesen szabott Armani öltöny fehér inggel, és máris indulhatsz, hogy kedvenc kávézód teraszán kávézz!

Friss és férfias illat

A Gucci Guilty Cologne tökéletes harmóniában vegyíti a modernt és a klasszikust. Ez az illat a hagyományos parfümök újraértelmezése citrusos tónusokkal és virágos jegyekkel. A slusszpoén a lezárásban rejlik, amelyben a lassan eloszló fás jegyek pacsulival, cédrussal és fehér pézsmával keverednek.

Német márka, svájci szerkezet, olasz dizájn

Stílusos és egyszerre kényelmes óra a Zeppelin LZ120 Rome 7198-4 modellje, amely kétségkívül elegáns darab, de hordoz magában némi könnyedséget is, ezért tökéletesen megfelel hétköznapi és alkalmi viseletnek is. A stílusodtól függ, hogy gyűjteményed egyetlen, vagy második-harmadik darabja lesz ez az óra, de abban biztos lehetsz, hogy minősége és megjelenése mindig kifogástalan, akár egy olasz férfié.

Egy ikonikus olasz koktél: Americano

A koktélok az ötvenes években váltak igazán népszerűvé, és az olaszok divat iráni fogékonysága és stílusérzéke miatt zseniális koktélkultúra alakult ki az országban. Az Americanót érdemes vacsora előtt fogyasztani, elkészítéséhez pedig nincs szükség másra, mint vörös vermouth-ra, camparira és szódára.

Álomkategória, amit egyszer ki kell próbálni

Nincs nagyobb menőség, mint egy kellemesen doromboló Maseratiban hasítani az olasz tengerpart mentén.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.