Fine dining ételkülönlegességeket kóstolni egy volt ököristállóban
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy 17. századi angol ingatlan felújított változatát csodálhatjuk meg a Thyme Country House Hotelben. És bár üdülőhelynek is nevezhetnénk, sokkal inkább úgy fest, mintha egy külön falu lenne.

A birtok a cotswoldi Southropban található, a vendégszobák pedig lodge típusú épületekbe vannak berendezve. Mindegyik egyedi kialakítású, grúz stílusú báját pedig a szobákban található vintázs bársony és a fakóbb árnyalatok keltik életre. Az autentikus élmény garantálásáról még két kisebb, a birtokon található házikó gondoskodik, a vendégek pedig kipróbálhatják a helyi gyógyfürdőt, felfedezhetik a páratlanul gyönyörű zöld környéket, valamint jó idő esetén a medencében is megmártózhatnak. Az egykori ököristállóban pedig fine dining fogások várják a turistákat, Charlie Hibbert séf szolgál fel majd olyan ételkülönlegességeket, amelyek a helyi 150 hektáros gazdaságból származó összetevőkből készültek el.

Ez is érdekelhet:

Ijesztő lehet ebben a korábbi börtönből kialakított szállodában aludni - Roadster

A napsugarak beragyogják a szobákat, a fény is szikrázik. Ilyen környezetben akkor sem lehet szomorú a szívünk, ha az éjszakákat egy korábbi börtön ablakai mögött kell töltenünk. Merthogy ebben az offenburgi hotelben valamikor a 19. században még bűnözők alkották szállóvendégek listáját, igaz, ők nem csupán néhány éjszakára csekkoltak be, hanem hosszabb ideig élvezhették a Heinrich Hübsch építész által tervezett épület vendégszeretetét.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.