Hamarosan indul a kolumbiai vakáció, ami csak a szexről, piáról és drogokról szól
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Korábban írtunk már arról az óceánjáróról, amelynek az utasai 5 napos orgiára számíthatnak. Most is valami hasonló programot fogunk bemutatni, pár hét múlva indul ugyanis egy luxusvakáció, amelyen a férfiak a legvadabb vágyaikat is kiélhetik.

Már a program neve is igencsak árulkodó; Sex Island. Tulajdonképpen erről is van szó, egy privát szigetről Cartagena partjainál, ahol megállás nélkül megy a buli és az orgia.

Mindenre gondoltak tehát a szervezők, a reptéri transzfer tényleg kedves a részükről...

A videót, amivel promózzák az eseményt elvileg jogszabályokba ütközik, ezért el is távolították a Youtube-ról. Mi most megtaláltuk, sajnos csak gyenge minőségben, de az üzenet és a hangulat azért átjön belőle.

A honlapon külön kiemelik, hogy minden nap 2 lány jut egy-egy férfira, a 60 örömlány közül viszont szabadon választhatsz és cserélgetheted őket a többi résztvevővel. A szexet nem korlátozzák, annyi örömben lehet tehát részed, amennyit csak bírsz erővel. Ami az ingyenes alkoholt illeti, jéghideg sör, vodka és whisky áll majd a rendelkezésre. És hogy mi a helyzet a drogokkal? Mindenféle cuccot engedélyeznek ezen a rendezvényen.

Ráadásul nem kell 4 napon át a szigeten rostokolnod, minden napra terveznek valami extra meglepetést, például partit egy luxusjachton és különböző szexuális bemutatókat, élő előadásokat.

Ha érdekel a dolog, akkor gyorsan kell cselekedned, ugyanis a harmincból -a cikk írásának pillanatában - már csupán 7 jegy maradt, itt foglalhatod le a sajátodat 5000 dollár (1.3 millió forint) ellenében. A vakáció november 24-27 között zajlik majd. Érdekel?

Elmennél egy ilyen programra?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.