Lego-őrült vagy? Mutatjuk a legnagyobb szetteket
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Legózni még felnőtt fejjel is menő, de ha nem tesszük, akkor is jó szívvel gondolunk vissza a játékra. Ráadásul az építmények még dizájnosak is. Máris mutatjuk az 5+1 leggigantikusabb Lego szettet.

Ultimate Collectors Millennium Falcon

A lista 5. helyezettje egy óriási űrhajó, ami 5197 darabból áll, mivel 2007-es modellről van szó, már nem forgalmazzák, így csak aukciókon szerezhető be. A Star Wars rajongók és a gyűjtők egészen biztosan sokat megadnak érte.

Az Abszol út

Mesés lehet végig sétálni a Harry Potter és a varázsvilág legismertebb bevásárlóutcáján, de azért megépíteni sem lehet rossz. Négy épületet és tucatnyi apró kiegészítőt tartalmaz, összesen 5544 darabból áll, és 135 ezer forintba kerül.

Taj Mahal

A Taj Mahal a világ egyik legcsodálatosabb épülete, biztosak vagyunk benne, hogy aki már járt ott és élőben megcsodálhatta, az azért szeretné felépíteni Legóból, aki pedig még nem, az azért. Összesen 5923 darabból áll, és 100 ezer forintba kerül.

Roxfort kastély

A Harry Potter rajongók imádnak mindent, ami a varázsvilághoz tartozik, nem csoda hát, hogy örömmel fogadták, hogy a roxforti kastélyt is felépíthetik, méghozzá 6020 darabból. Az ára 140 ezer forint.

Ultimate Millennium Falcon

Az abszolút győztes a gigantikus űrhajó, ami természetesen szintén a Star Wars kollekció tagja. Forgatható radartartó és kivehető pilótafülke is tartozik hozzá. 7541 darabból áll és 249 ezer forintba kerül.

A legújabb készlet: Colosseum

A Lego legújabb, római Colosseum készlete 9036 kockából áll, és nem csupán az eddigi legnagyobb készlet (letaszítva a trónról a Star Wars Millennium Falcont), de az eddigi legrészletesebb Lego szett is egyben. 170 ezer forintért rendelhető.

via

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.