Tom Cruise karizmatikus, de megosztó személyiség. Nézzük, kikkel barátkozik a sztárvilágból. Ezeket nem tudtuk volna megtippelni.

David Beckham

A sportoló rendkívül népszerű mind a rajongói, mind más hírességek körében. Tom Cruise közeli barátja, az egyik kedvenc hobbijuk együtt járni motorral Los Angeles utcáit.

Ben Stiller

Cruise és Stiller sok éve jó barátok. Még kirándulni is szoktak együtt a családjaikkal közösen, persze próbálnak közben inkognitóban maradni, érthető okokból.

Simon Pegg

Kívülről úgy tűnhet, hogy nincs bennük sok közös, hiszen Tom Cruise túlnyomórészt akciósztár, míg Pegg inkább vígjátékszerepeivel szerzett hírnevet. Hogy mi hozta őket mégis össze? A Mission Impossible.

Dakota Fanning

2005-ben Tom Cruise és Dakota Fanning a War of the World című sci-fiben játszottak együtt, Fanning akkor még gyermekszínész volt. Cruise 11 éves kora óta ajándékot küld a születésnapjára. a barátságuk a mai napig megmaradt.

Jerry Seinfeld

Sok közös van bennük. Mindketten a leggazdagabb és leghíresebb hollywoodi sztárok közé tartoztak. Ráadásul Seinfeld nyíltan elismeri, hogy a 70-es években is rövid ideig érdeklődött a szcientológia iránt.

Te kivel lógnál szívesen a felsoroltak közül?

via

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.