Mit vegyek a menedzser csajomnak?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mi van akkor, ha a csajod felsővezető egy gigavállalatnál, esetleg a saját jól menő bizniszét igazgatja? Lehet, hogy ettől függetlenül örül a kenceficének vagy a menő táskának, de ha igazán nagyot akarsz lőni karácsonykor, valami pozíciójához illőt veszel, ezzel is mutatva,  mennyire komolyan veszed, amit csinál, és mennyire büszke vagy rá.

Laptop

A nők képesek elmászkálni félig működő laptopokkal hónapokig, és csak úgy dől belőlük, mennyire idegesek ettől az egésztől. Valószínűleg gyomorgörcs kerülgeti, hogy a sok variációból melyiket válassza, úgyhogy könnyítsd meg a dolgát!

Mi erre az ASUS Zenbook S-re szavazunk, mert kívül-belül megvan benne, ami kell.

A gyönyörűséges dizájn mellett olyan csajos színekben választható, ami egyenesen szívmelengető. De félre a külcsínnel, és nézzük, mitől nagyszerű! A laptop összvissz egy kilót nyom, ami kétségtelenül sokat dob a hordozhatóságán. A női táska barátja a 12,9 mm-es keskenységével, nem kell kompromisszumot kötni, mivel induljon el reggel az ember. Az Ergolift zsanér megkönnyíti a gépelést, és hát ki tudná jobban rajtad kívül, hogy kímélni kell az apró női kezeket. Az i7-es proci, a gyorstöltés és az ultra magas akkumulátorkapacitás már csak bónusz.

ASUS – Zenbook S laptop

Bőrönd

Szeretnéd, ha stílusosan utazna? A menedzser csajok többsége többet van úton, mint amennyit szeretne, de ha ránéz erre a szuper bőröndre, tuti te jutsz eszébe róla.

Ebben a Lipault Miss Spinner bőröndben két zár védi az értékeket, és a legtöbb légitársaság repülőgépére fel lehet vinni kézipoggyászként.

Ilyen rekesz, olyan zseb, mindennek lesz helye benne. Szerintünk ezt be sem kell csomagolni, annyira szép.

MIVACS – Lipault Miss Spinner bőrönd

Érintőképernyő-barát kesztyű

Rohan mindenhova, csörög a telefonja, ha kell, ha nem. Megvan az a kép, amikor a csaj egyik hóna alatt a táskája, másik hóna alatt a laptopja, és a fogaival próbálja leküzdeni a kesztyűjét, hogy fel tudja venni a telefonját?

Ezzel a Coach kesztyűvel megszűnik a probléma.

Úgy alakították ki, hogy simán tudjon kezelni bármilyen érintőképernyőt, de ne nézzen ki úgy, mintha a Himalájára készülne a viselője rekordot dönteni. Finom, elegáns darab, finom, elegáns nőknek.

MIVACS – Coach kesztyű

Könyv

Lehet, hogy neked be kell mutatni Sophia Amorusót, neki biztos nem. A csaj a Nasty Gal divatipari vállalat vezérigazgatója, ami egy laza kis Ebay-boltból nőtte ki magát többmilliárdos vállalkozássá.

Sophia kezdeteiről szól a #Girlboss című könyv, és valószínűleg a csajod már túl van ezeken a dolgokon (vagy nem), de mindig tanul az ember újat.

Amellett, hogy tuti biznisztippek vannak benne a sorok között, abszolút lélekemelő, hogy mire képes egy nő, ha igazán nekiveselkedik. #girlboss

MIVACS – Sophia Amoruso: #GIRLBOSS

Még több frankó tippet találsz a mitvegyekacsajomnak.hu oldalon, legyen a választottad bármilyen típus.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.