Mintegy 50 éven át transzformátorállomásként üzemelt ez az 1963-ban felhúzott koppenhágai épület, az elmúlt időszakban azonban alaposan megújult, mondhatni kifordult önmagából, hiszen egy ötcsillagos ezüst pompává alakították. Sose rosszabb átalakulást.

A bejáratnál egy toronymagas lobby bár található, amely előtérbe helyezi a szerkezet ipari múltját a betonozott falakkal és a meglévő terrazzo lépcsőkkel. A letűnt kor hitelesen ábrázolt részletei a modern skandináv építészeti elemekkel kapcsolódnak össze úgy, hogy egy minden igényt kielégítő ötcsillagos szálloda álljon egybe Dánia szívében.

A földszinten továbbá egy társalgó, valamint egy a skandináv gasztronómiát képviselő étterem is található. A szobák sokfélék, az alapfelszereltségűtől egészen a penthouse lakosztályig terjednek – ezek mindegyike egyedi készítésű ágyakat, saját erkélyt, márványburkolatú fürdőszobát, valamint egy all-inclusive minibárt kínál. Ha szeretnél szobát foglalni, itt tudod megtenni.

Ezt olvastad?

Korábbi lepárlóüzemből varázsoltak stílusos coworking irodát Brnóban - Roadster

Befejezetlennek tűnő falak, ósdi gerendák és egy használaton kívüli felvonóban berendezett bár fogadja a dolgozót ebben a csehországi coworking irodában. A The Distillerynek egy egykori lepárlóüzem ad otthont Brnóban. A helyi kötődésű Kogaa stúdió ötlete volt az egész, amely az átalakításkor igyekezett változatlan állapotban meghagyni az épület nagyobb részét.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon