Ezzel a hajóval luxuskörülmények között fedezheted fel az egész világot
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A hajókat általában vagy a luxusra, vagy a felfedezésre tervezik. A Scenic Eclipse Discovery Yacht a kivétel, ezt ugyanis mindkettőre.

A jacht a Scenic nevű luxusutakat és túrákat szervező cég tulajdonában áll, ezzel akarják ugyanis új szintre emelni a felfedezés örömét. A páratlan hajó 168 méter hosszú, és 114 lakosztály található a fedélzetén, amelyek mindegyikéhez tartozik egy-egy privát veranda is.

Összesen 228 vendég és egy 176 fős személyzet fér el kényelmesen a hajón, amelyen spa, jakuzzi, medencék, mozi, éttermek, bárok, nyitott teraszok és tágas társalgók is helyet kaptak. A cég elmondása szerint a kényelem és a luxuskörülmények mellett az igazi attrakció a felfedezésben rejlik, út közben ugyanis olyan dolgokat is felfedezhetsz, amit korábban el sem tudtál képzelni. Ehhez biztosítanak számodra kajakokat, elektromos kerékpárokat és ehhez hasonló dolgokat is.

Az első út augusztus 31-én indul majd a Földközi-tengeren, ám utána tényleg mindenfelé el lehet jutni vele, akár még az Antarktiszra is.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.