A #noshavenovember-nek amúgy is mindjárt vége, szóval jól fog jönni egy borotva, meg a többi cucc. (Egyébként ez az egész arról szól, hogy a férfiak egy teljes hónapig nem borotválkoznak, így hívják fel a figyelmet a prosztatarák veszélyeire – ami elég fasza.) Kezdjük el a karbantartást most!

Art of Shaving – borotválkozókrém

Ezzel az új bergamot és neroli illatú krémmel garantáljuk a szuperfényes borotválkozást. Na jó, ha nem is mi, az Art of Shaving igen, nekik meg el lehet hinni...

Just for Men – szakállkondícionáló

Nem csak a szakálladat, de a bőrödet is hidratálni fogja a Just for Men kondicionálója, ami hidegben amúgy sem hátrány.

Herbivore – borotválkozás utáni spray

Alkoholmentes ”aftershave”, ami nem szárítja a bőrt. Nincs mit tovább ragozni, hiába tartod magad kemény férfinak, a hidratálás neked is KELL.

Baxter of California – a szakáll feletti terület leborotválásához

Nem habosodik fel, ezért látni fogod, mit csinálsz. Ha csak egy kis szakáll feletti igazítást akarsz, nem kell attól félned, hogy szétbarmolod az évek óta növesztett dicsőséged…

Ötpengés Gillette

Ez az utántöltő borotva, amellett, hogy öt pengével is meg van áldva, még abban is király, hogy zuhanyzás közben sem csúszik ki a kezedből. Első számú rizikófaktor megoldva!

Brandless – borotválkozózselé

Egyszerű csomagolás, nagyszerű belsővel. Az aloe vera és a tengeri alga tuti tesz a jó külsődért. (Három dollárért pedig a hülyének is megéri kipróbálni.)

Ezek a termékek a szívedhez fognak nőni – akkor is, ha ott is szőrös vagy... Ha pedig nem érzed elég dúsnak a szakállad, ide kattintva olvasd el régebbi cikkünket!

És ezt olvastad már?
„Nekem az ötmilliós luxusóra is csak egy darab acél, amibe bele kell tolni a vésőt”