A Vollebak nevű divatcégtől korábban már két hihetetlen ruhadarabot is bemutattunk, ám úgy tűnik, nem tudnak leállni az újabbnál újabb, technológiai fejlesztésekkel megspékelt cuccok gyártásával.

Először kifejlesztették a borzasztóan bizarr külsejű, relaxálós pulcsit, majd következett az abszolút elpusztíthatatlan pulóver, ami 100 évig garantáltan bírja a strapát. Most pedig itt van nekünk egy napelemes, sötétben világítós dzseki, amit tényleg bárhová magaddal vihetsz, hiszen könnyű, alig van súlya, simán elfér a táskádban és bármikor jól jöhet.

Amikor süt a nap, akkor halványszürke színével simán passzol tulajdonképpen bármilyen szetthez, amikor viszont beköszönt az éjszaka, ragyogni kezd, méghozzá igen feltűnő zöld színben. Ennek köszönhetően leszel könnyedén kiszúrható, amikor hajnalban félrészegen battyogsz hazafelé az utcán. Ráadásul nemcsak a nap fényével, hanem bármi mással is feltöltheted, akár egy zseblámpával is, hogy aztán 12 órán keresztül tudjon világítani a sötétben.

Természetesen, ahogyan egy menő széldzsekitől elvárható, ez a darab is abszolút vízhatlan, könnyedén megóv tehát a nyári záporoktól, így nem csupán biztonságban, de még szárazon is tart. Ha még többet szeretnél róla megtudni, erre keresgélj tovább!

És ezt olvastad már?
A sör, amiért bármikor lenyúlhatsz, mégsem ihatsz belőle