Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Korábban már írtunk egy felmérésről, amiből az derült ki, hogy a kopaszodás nem feltétlenül hátráltatja az embert a csajozásban. Most egy újabb tanulmány igazolta, hogy a magabiztos, kopasz férfiakat sok nő kimondottan vonzónak találja.

Jó hírrel szolgálhatunk tehát a hajhullással küzdő férfitársaink számára; ha be akarsz vágódni a nőknél nincs más dolgod, mint levágni a maradékot és szarni mások véleményére.

A szóban forgó tanulmányt a University of Pennsylvania falain belül készítették, mégpedig úgy, hogy nőket és férfiakat kértek meg arra, hogy képek alapján értékeljenek különböző pasikat - kopaszokat és nem kopaszokat egyaránt - méghozzá három szempontból: vonzerő, önbizalom és dominancia. Valljuk be, ez a három tényező igen nagymértékben képes befolyásolni az ismerkedési esélyeidet.

És hogy ennek mégis mi állhat a hátterében? Például az, hogy amikor levágod a maradék hajad, akkor a saját kezedbe veszed a dolgokat és mutatsz egy hatalmas középső ujjat a hajhullásnak, ez a jellegű magabiztosság pedig imponál a gyengébbik nem tagjainak. Sokkal inkább, mintha különböző - simán észrevehető - trükkökkel próbálnád álcázni a dolgot. Pár szál hajból tehát ne akarjunk frizurát kreálni, legyen inkább belőled is egy Jason Statham.

Az első pillanatban talán sértheti kicsit az önbecsülésed, ám aztán elég ha arra gondolsz, hogy te vagy a legdominánsabb, legmagabiztosabb, legvonzóbb faszi az összes közül és máris jobban leszel. Azt pedig nem pusztán ez a tanulmány, hanem mi is bátran állítjuk, hogy sokkal vagányabb döntés letolni nullással, mint megpróbálni menteni az abszolút menthetetlent és egy egyetemi professzorra hajazva fésülgetni néhány szálat egyik oldalról a másikra.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.