Nyomd le olcsón Dubajt, és legyél híres! – A Wizz Air elindította a Dubaj-kihívást
  Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

  Fedezd fel Dubajt 72 óra alatt, kis költségvetésből a diszkont légitársaság játékával. Az sem baj, ha szeretsz a középpontban lenni.

  A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága meghirdette a Wizz Dubaj-kihívás versenyt, amelyen minden lelkes utazó részt vehet, aki betöltötte a 18. életévét. A légitársaság két szerencsés nyertest fog kiválasztani és elrepíteni Dubajba, ahol egy 72 órás kalandon vesznek részt mindössze 300 euró költőpénzzel.

  Egy stáb dokumentálja majd, hogy a győztesek hogyan élik túl az Egyesült Arab Emirátusok luxusdzsungelét, miközben mindössze 300 euró áll rendelkezésükre. A vállalkozó kedvűek a Wizz Air Facebook-oldalán posztolhatják, miért ők a legWIZZesebb és legokosabb utazók Európában, így lehetőségük nyílhat, hogy megnyerjék a versenyt, és bebizonyítsák, hogy Dubaj kis költségvetéssel is remek szórakozás lehet. A harminc legtöbb lájkot kapó kommentelő jut tovább a következő körbe, akik közül egy belső zsűri választja majd ki a két szerencsés nyertest.

  Az újszerű verseny megvalósításában a Wizz Air partnere a helyi Alpha Tours utazási iroda. Az Alpha Tours segíti majd a győzteseket, hogy jobb rálátásuk legyen a lehetőségeikre, ezáltal kihozhassák a maximumot dubaji tartózkodásukból, miközben bizonyítottan kis költségvetéssel gazdálkodnak. Az utazásuk minden részletét dokumentálják és közzéteszik majd a légitársaság Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján, így a rajongók folyamatosan követhetik, hogy áll a kaland.

  A kiválasztás 2013. december 8-áig tart.

  HELLO, EZ ITT A
  PLAYER
  Kövess minket a Facebookon!
  Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

  Hírlevél feliratkozás

  Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.