Gyorsan csapj le rájuk, ha szeretnéd őket. Némelyikük tényleg fillérekért van.

Spider-Man

Mennyi? 5555 Ft (fizikai) / 5990 Ft (digitális)

Platform: PS4

Hol? Play 24/7 /PS Store

Ha eddig még nem lett volna meg valamiért, akkor most már tényleg ne nagyon agyalj rajta. A PS Store-ban már 6000 Ft alatt van az ára, ami röhej. Fizikai verzióban ráadásul olcsóbb.

Diablo III

Mennyi? 3490 Ft (PC) / 4990 Ft (PS4, Xbox One) / 9990 Ft (Switch)

Hol? Play 24/7

Most, hogy jön a 4, érdemes bepótolni a 3-at PC-n. Most be lehet szerezni 3500-ért fizikai formában. Ha a Battlechest kellene, azért sem kell nagyon mélyen a zsebedbe nyúlni, 4990-ért tiéd lehet a doboz, amiben a Reaper of Souls is benne van. Ugyanitt az Eternal Collection PS4-re és Xbox One-ra is megvan 4999 Ft-ból. Switch-re egy 10-es, ami szintén brutálisan jó ár.

Forza Horizon 4

Mennyi? 9950 Ft

Platform: PC / Xbox One

Hol? Microsoft Store

Az utóbbi évek talán legjobb arcade versenyjátéka, amire nem átallottunk megadni a maximális 10 pontot, és azóta is boldogan nyomjuk fölös óráinkban vele a száguldozást. Most féláron bezsákolható.

Grand Theft Auto V

Mennyi? 3090 Ft

Hol? PS Store

Jó, persze, mindenki végignyomta már a GTAV-öt, de ha esetleg nem, vagy csak úgy jártatok, mint mi, akik kölcsönadták, és sosem kapták vissza, azoknak itt a remek alkalom, hogy 3000-ért eltegyék most már örökbe. Ráadásul ez a Premium Online Edition, amihez 1000000 GTA dollár jár.

Dragon Ball FighterZ

Mennyi? 18 Eur (Nintendo Switch)

Hol? Nintendo eShop

70%-kal leárazták a remek Dragon Ball FighterZ-t az eShopban, amiért mi anno odáig voltunk, és most, hogy bárhová cipelhetjük magunkkal, nem is nagyon kérünk többet karácsonyra.

Concrete Genie

Mennyi? 5555 Ft

Hol? Play 24/7

Valamiért nem lett akkora gigantikus siker a Sony PS4-exkluzív játéka, pedig egyáltalán nem rossz, sőt. Ha nem hiszed, akkor ennyit nyugodtan rászánhatsz.

Metro Exodus

Mennyi? 5990 Ft

Platform: PS4

Hol? PS Store

A Metro-széria legutóbbi, ráadásul egészen kiváló darabja annyira olcsó lett, hogy legszívesebben rábeszélnénk még azokat is, akik utálják az okos FPS-eket. Adni kell neki egy esélyt, biztosan rettenetesen behúz majd.

Heavy Rain + Beyond Two Souls

Mennyi? 2999 Ft

Platform: PS4

Hol? Play 24/7

Nem tudjuk eléggé sokszor elmondani, hogy a Heavy Rain minden idők egyik legjobb játéka. Most már PC-n is játszható, de ha valamiért PS-ed van, és kihagytad, akkor most potom pénzért beszerezheted a Beyond Two Soulsszal együtt, ami ugyan egy picit gyengébb, de még mindig állat.

Blood and Truth

Mennyi? 5555 Ft (fizikai) / 5990 Ft (digitális)

Platform: PS4

Hol? Play 24/7 / PS Store

Az utóbbi idők egyik legjobb VR-játékába most egy ötösért be lehet szállni, aztán mehet a non-stop akció otthon. Ennyit nagyon megér.

God of War

Mennyi? 4490 Ft (digitális) / 4890 Ft (fizikai)

Platform: PS4

Hol? PS Store / Konzolvilág

Nem igazán kell elmondani, hogy miért kell mindenkinek végigjátszania a God of Wart. Most már elvileg a pénz sem lehet akadály, ilyen olcsón még sosem lehetett beszerezni Kratos és fia csodaszép kalandját.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.