Van, akik jó barátságban vannak az öregedéssel, és megbeszélték vele, hogy maradjon távol. Ez a 8 színésznő megcsinálta.

Elizabeth Hurley

Sokszor mutattuk már Elizabeth Hurley Instáját, ha nem láttad, akkor feltétlenül kattints ide, mert a színésznő még mindig olyan bomba formában van, hogy simán letegadhatna akár 30 évet is. Hihetetlen jó géneket örökölt.

 

View this post on Instagram

 

Home, sweet home ❤️ #countrylife

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on


Monica Bellucci

Szívünk örökös szerelme, Monica Bellucci is gyönyörűen öregszik, a kisugárzása pedig egyenesen brutális. Mostanában mintha keveset látnánk, pedig még mindig aktív, hamarosan egy sorozatban alakíta majd Tina Mondottit.

Halle Berry

Kezdünk gyanakodni arra, hogy Halle Berry egy Hegylakó, aki kb. 35 környékén megállt az öregedésben, azóta pedig valamilyen fondorlat útján ugyanúgy néz ki. Ha eladta a lelkét az ördögnek, vagy ha azóta is kardoznia kell mélygarázsokban Queen-zenére ezért, mindegy, megértjük.


Famke Janssen

A fene se gondolná, hogy Famke Janssen is átlépte már az 50-et, ha nézed a How To Get Away With Murdert, akkor még úgy sem tűnhetett fel, hogy láttad, mert a színésznő nem igazán öregszik.

Demi Moore

Bár gyanús, hogy a modern orvostudománynak is bőven köze van Demi Moore fiatalos külsejéhez, valahogy nem különösebben zavar senkit, ha meglátja a most 57 (!) éves színésznőt. Azt pedig külön köszönjük neki, hogy színvonalasan lealázta Bruce Willist a volt férje roastjában.

Lucy Liu

Teljességgel hihetetlen, hogy Lucy Liu nagyjából pont ugyanúgy néz ki, amióta ismerjük. És először az Ally McBealben láttuk legtöbben kb. 20 éve, az pedig nem most volt.

 

View this post on Instagram

 

@blondieofficial #debbieharry @marieclaire.china

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu) on

Salma Hayek

Na tessék, még egy Hegylakó! Salma is csak pont annyit öregszik, hogy… de kit akarunk átverni, semennyit. Még mindig gyönyörű, és bár legutóbbi filmje, a Mint egy főnök nem sikerült túl jól, azért nem tudjuk nem szeretni.

 

View this post on Instagram

 

#mood #hair

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Sharon Stone

Ő volt az ügyeletes szexistennő a ’90-es években, most viszont már sokkal visszafogottabb. Még mindig nagyon dögös, mégis arról panaszkodott pár hónappal ezelőtt, hogy nem tud összehozni magának egy randit, pedig már a neten is próbálkozik. Emberek, szedjük már össze magunkat!

Ha esetleg elfelejtetted volna, milyen fotózást vállalt be 57 évesen, akkor tessék, itt egy kis emlékeztető...

Nem hisszük el, hogyan néz ki az 57 éves Sharon Stone meztelenül!!!

Nem tudjuk, mennyi ebben a Photoshop, de az egykori Elemi ösztön-szexszimbólum valami piszkosul rendben van!

És ezt olvastad már?
A Black Adam buktája jelzi, hogy az embereknek kezd elegük lenni a szuperhősökből