Bár a DC filmjeinek színvonala finoman szólva sem egyenletes, a Joker végül hatalmas meglepetésre az év egyik legjobb filmje lett, ami a bevételi adatokon is látszik.

A Box Office Mojo jelentése szerint a népszerű pszichothriller/dráma világszintű bevétele hivatalosan is átlépte a 850 millió dollárt, amivel jelenleg Todd Phillips alkotása

minden idők legtöbbet kereső felnőtteknek szóló filmje lett.

Az elemzések szerint itt még nem áll meg a dolog, és a Joker a mozis forgalmazás végéig a 900 millió dolláros bevételt is át fogja lépni. A film könnyedén behozta a szintén R-besorolású, azaz 18 pluszos képregényfilm, a Deadpool 2 785 milliós összbevételi rekordját, amit természetesen Ryan Reynolds sem hagyhatott szó nélkül.

A Twitteren megosztott bejegyzés saját bevallása szerint is gratuláció akart lenni, de azért a képen látható szöveg annak azért kicsit erős:


A Joker folytatása még mindig kétséges, de a számok tükrében a Warnernél biztosan akad néhány ember, aki már elkezdett azon melózni, hogy Joaquin Phoenix ismét belebújhasson az ikonikus gonosz bőrébe.

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában