A Macskákból létezik egy ánusz-verzió, és most mindenki követeli, hogy adják ki
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A tavalyi év legrosszabb filmje akár még rosszabb is lehetett volna. Most Rian Johnson is követeli, hogy hadd láthassa a Macskákat ánuszokkal.

Kicsit messzebbről kell indítanunk ezt a sztorit. Seth Rogen önkéntes karanténban van, és hát mit ad isten, szív. És ha már szív, megnézte a borzasztó Macskákat, ami már elérhető odakint egy kiadós házimozizáshoz, és megnézte betépve, majd végigközvetítette Twitteren, hogy micsoda borzalmakban van része.

Ekkor érkezett egy kommentelő, aki bevallotta, hogy egy barátjának a barátja dolgozott a filmen, a CGI-csapatban volt, és elég fura melót kapott. Az volt a dolga, hogy a digitálisan a macskákra rajzolt ánuszokat eltávolítsa. Mert igen, valamiért még az is jó ötletnek tűnt, hogy a félig ember-félig állat izéknek segglyuka is legyen. A kommentelő hozzátette, hogy ezek szerint akkor létezik a Macskáknak egy ánusz-verziója, és ezt bizony haladéktalanul be kellene mutatni a jónépnek.

Erre #ReleaseTheButtholeCut hashtaggel elkezdtek posztolgatni a "Butthole Cut" bemutatása érdekében. És előkerült maga Rian Johnson is, a Tőrbe ejtve és Az utolsó Jedik rendezője is, aki szerint ezekben a vészterhes időkben pont erre lenne szükség.

Rian Johnson on Twitter

ReleaseTheButtholeCut is exactly what we all need right now https://t.co/BhaROTRqLM

A Macskák egyébként hülyére nyerte magát pár napja az Arany Málnán, 9 jelölésből 6 kategóriában bizonyult verhetetlennek.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.