Éjszakai színház, autók csajokkal, tetkók, Kisvakond, improvizáció és még sok más látni- és tennivaló a hétre.

Színházak éjszakája

Helyszín: Budapest 13 színháza
Időpont: március 31.
Web:
http://szinhazakejszakaja.hu
Egyetlen karszalag, ami feljogosít arra, hogy belépj Budapest 13 népszerű színházának egyikébe. A programok 16 órától kezdődnek, és addig tartanak, amíg bírjuk szusszal. Márpedig mi sokáig bírjuk, úgyhogy a szervezők jobb, ha felkészülnek azokkal a különleges, sosem látott eseményekkel és darabokkal!

Tuning Show

Helyszín: Budapesti Vásárközpont – Hungexpo
Időpont: március 30. – április 1.
Web: http://www.carstyling.hu/show2012/
Mi is lehet férfiasabb program egy kis tuningtalálkozónál? Zseniális autók, motorok, hifik, jó csajok és hatalmas show vár mindenkit, aki rá van akadva a tuningolt autókra, és a majdnem teljesen fedetlen keblekre.

Budapest Tattoo Expo

Helyszín: Budapesti Vásárközpont – Hungexpo
Időpont: március 30. – április 1.
Web: http://www.tattooexpo.hu
A Tuning Show mellett a tetkók is főszerepet kapnak a Hungexpo területén. Tetováló versenyek, szakmai bemutatók, táncbemutatók három napon keresztül, sőt, a vállalkozó szelleműek akár a helyszínen is varrathatnak magukra néhány motívumot. Lesz egy pár jelentkező…

 

Kisvakond kiállítás

Helyszín: Millenáris Fogadó
Időpont: március 24. – április 8.
A csehek csúcstermékét mindenki szereti. Most akár gyerekeiddel is kiélheted Kisvakond-szenvedélyedet, hiszen a Millenáris Fogadóban megnézheted Zdenek Miler eredeti illusztrációit, Vakond-prototípusokat, nézhettek filmeket, és még gyerekprogramok is lesznek. Családi mennyország!

27. Telekom Vivicittá városvédő futás és félmaraton

Helyszín: Margitsziget
Időpont: április 1. 09:30
Tavaly több mint 15.000-en neveztek, idén pedig valószínűleg még többen indulnak majd az egyes távokon. A 27. alkalommal is ugyanaz a hangulat fogad majd mindenkit, mint amit már megszokhattunk, szóval tessék jól felkötni a gatyát és bekötni a cipőket.

Impró7 2.0

Helyszín: Impró – Kreatív töltőállomás
Időpont: március 26. – április 1.
Web: www.improhaz.hu
A magyar improvizációs színházak egyhetes fesztiválján semmilyen színpadi történést sem lehet kiszámítani előre, de ez benne a legszebb, hiszen a műfaj mindig is a kreativitásról és a meglepetésekről szólt. A színházi haccacárét olyan koncertek is gazdagítják, mint Nyeső Mari, a Soharóza és Hajós András improvizációs dalcsokra, mindenkinek aki szereti.

A Föld órája

Időpont: március 31.
Helyszín: bárhol
Web: http://foldoraja.hu
Mondhatnánk, ez nem program, de valahol mégis, hiszen a Föld Órájában egy órára lekapcsolódik a világ csilliárd elektromos eszköze, már amennyiben úgy döntünk, hogy segíteni szeretnénk kicsiny bolygónkon. Országszerte sok-sok intézmény csatlakozott az akcióhoz. Csatlakozz te is!

WAMP különkiadás

Helyszín: Millenáris B csarnok
Időpont: március 31.
Web: http://wamp.hu/gombold_ujra
Március 31-én, szombaton a design vásár szervezői speciális WAMP Fashion válogatással készülnek a Gombold újra! pályázat eredményhirdetésével és nagyszabású divateseményével párhuzamosan. Hazai divattervezők ruháival, öltözék-kiegészítőivel találkozhattok az egész napos program keretében a Millenáris B csarnokának galériáján. A belépés természetesen ingyenes!

Fashion Stills

Helyszín: Sofitel Budapest Chain Bridge
Időpont: február 17. – április 20.
Web: http://www.sofitel.com/gb/discovering-sofitel-hotel/polka.shtml
Fotósok, szám szerint négy fő, és az ő vonzódásuk a divat világa iránt. A szakma emblematikus figuráiról készítettek olyan képeket, melyeket sehol máshol nem láthattunk, ennek köszönhetően pedig bejárták már az egész világot. Most Budapesten leshetünk be a színfalak mögé.

És ezt olvastad már?
Megérkezett az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatának első kedvcsinálója