Hirtelen sajnálatba fordult a Bruce Willis egyre hanyatló karrierje miatti derültség, amikor tegnap a színész családja arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy a sztár afáziában szenved, ezért végleg visszavonul a színészkedéstől.

Mert ugye néhány hónapja még nagyokat lehetett röhögni rajta, hogy az egyszervolt világsztár milyen borzalmas gagyikhoz adja a nevét. Úgy tűnt, a színész halálosan unja már ezt az egész filmkészítősdit és csak a pénz motiválja az újabb és újabb B-kategóriás marhaságok és alja reklámok elvállalásában. Az Arany Málna szervezői is felszálltak erre a vonatra és az idei díjátadón Bruce Willis legrosszabb alakítása 2021-ben névvel külön kategóriát csináltak emberünknek, amit természetesen meg is kapott a Kozmikus bűn című filmjéért.

Egy ideje már pletykálták, hogy Willis egészsége körül nem minden oké, és hogy ennek köze lehet karrierje mélyrepüléséhez is, de egészen a tegnapi napig ezt senki nem tudhatta biztosan. Aztán jött az a bizonyos Instagram-bejegyzés:

Ez aztán visszamenőleg is nagyon kínossá tette a fentebb is emlegetett díjat, bár a szervezőket nem hibáztathatja senki, hiszen amiről nem tudtak, azt utólag nem is lehet rajtuk számon kérni. Az viszont már egészen más tészta, hogy a Twitteren az Arany Málna hivatalos oldala ezzel a nagyon fura megszólalással reagált a színész betegségének hírére:

A Razzies nagyon sajnálja Bruce Willist a diagnózisa miatt. Ez talán megmagyarázza, miért akart 2021-ben egy nagy durranással kiszállni a buliból. A legjobbakat kívánjuk Bruce-nak és családjának!

A bejegyzést könnyen lehet ízléstelennek bélyegezni, de ha az ember nem akar direkt háborogni, akár be is láthatja, hogy a szervezők csak konstatálják, hogy a betegség lehet a magyarázat a színész minősíthetetlen tavalyi évére, hiszen Willisnek mindenképpen annyi pénzt kellett keresnie a visszavonulása előtt, amennyi az erejéből tellett. Az mondjuk biztos, hogy a megállapítás látszólagos érzéketlensége miatt Will Smith már tutira elkezdett volna pofozkodni.

A Razzies szervezői azt is egyértelművé tették a Twitteren, hogy már fontolgatják, visszavonják-e a Willisnek adott díjat, de ebben még nem született döntés.

Ez is érdekelhet:

(főkép: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Így fog kinézni a következő PlayStation és Xbox a mesterséges intelligencia szerint