Logan Paul nem egy szimpatikus gyerek, de azt el kell ismerni, hogy ügyesen keveri a lapokat. Manapság ugyanis nem muszáj jó arcnak lenni ahhoz, hogy valakit milliók kövessenek, ő pedig a botrányaival simán összeszedett 25 millió feliratkozót a YouTube-on.

Tíz éves korában kezdte a főállású celebkedést, akkor még a Zoosh nevű platformon, majd a Vine-on, a Facebookon és az Instagramon, illetve néhány kisebb-nagyobb tévés megjelenésen keresztül jutott el a YouTube-ig, ahol jelenleg két csatornája is van.

Tette mindezt úgy, hogy mostanára már nagyjából mindenki tudhatja róla, hogy egy nagyképű gyökér. A szomszédai például 2017-ben arra panaszkodtak, hogy Paul háborús zónát csinált az egész környékből, csak hogy különböző prankekkel növelje a nézettségét. Nem sokkal később előkerült néhány régebbi posztja, melyekben rasszista megjegyzésekkel illeti az afro- és az ázsiai-amerikaiakat, és még abban az évben csinált egy videót Japán hírhedt öngyilkos-erdejében, amiben

megmutatta egy nem rég elhunyt személy holttestét is, mindezt a nézettség kedvéért.

Szóval a sors nem verte meg Pault túl sok jóízléssel, ő pedig tényleg gátlástalanul beleáll bármibe, ha azzal növelni tudja az elérést, vagy tovább maradhat reflektorfényben.

Emiatt lépett be végül a ringbe is, ahol először egy másik YouTuber ellen bokszolt, majd miután egy elég kínos meccsen döntetlent hoztak ki egymásból, másodjára már ugyanez a vlogger kiütéssel győzte le. Ezen aztán annyira felbátorodott, hogy a következő mérkőzésén Floyd Mayweatherrel fogja összeakasztani a bajszát, ami igazából már nem is őt, hanem a veretlen bajnokot jellemzi, aki a megfelelő összegért bármilyen marhasághoz képes a nevét adni.

Mi nagyjából fixre vesszük, hogy az egykori, veretlen világbajnok szépen el fogja kalapálni emberünket, de ez bizonyára egyikőjüknek sem fog lelki törést okozni, hiszen mindkét fél dollármilliókat fog zsebre tenni az esemény után.

Paul pedig már azt is tudja, kivel akar ezután farkasszemet nézni. Egy Twitter-bejegyzésben értesítette követőit, kinek a trófeájára fáj a foga Mayweather után.


A videón maga Thor, azaz Chris Hemsworth látható edzés közben, és mi bízunk benne, hogy az ausztrál színész kihagyja a haknit. Mayweathertől még elmegy, hogy milliókért vásári bohócot csinál magából, de Hemsworthtől ez már nagyon szint alatti lenne.

Arról nem is beszélve, hogy ha az egykori bajnok valamennyire is komolyan veszi a februárban esedékes meccset,

Logan Paulnak már azzal is szerencséje lesz, ha a bunyó után szívószál nélkül meg tud majd enni egy tál levest.

És ezt olvastad már?
Két amerikai néző ötmillió dollárra pereli a Universalt, és az indokon ki fogsz akadni